Öğrenciler, bu eşsiz akademi sayesinde tanınmış niteliklere ve üstün donanıma sahip olarak yetişecek. Müziğe ve sanata ilgi duyan herkesin bu fırsatı değerlendirebilmesi için kapılarını açan akademi, çeşitli müzik ve sanat alanlarında eğitim imkanları sunuyor. 

Şehr-i Sanat Akademinin sunduğu başlıca eğitim alanları:

Modern ve Geleneksel Enstrümanlar: Bağlama, Gitar, piyano, keman, bateri, yan flüt gibi birçok enstrümanın eğitimini alabilirsiniz.

Klasik Modern Şan Dersleri: Şan yeteneğinizi geliştirmek istiyorsanız, deneyimli eğitmenler eşliğinde bu dersler size rehberlik edecektir.

Bilsem Hazırlık Dersleri :  Bu kurs ile öğrencilerin zihinsel ve yaratıcı kapasitelerini geliştirmek, sınav formatına uygun stratejiler öğretmek için tasarlanmıştır.

Okul Öncesi Çocuklar İçin Dersler: Müziğe erken yaşta başlamak isteyen çocuklar için özel olarak tasarlanmış eğitim programları ile çocuğunuzun gelişimine katkı sağlayacaktır.

Müzik Öğretmenliği ve Güzel Sanatlara Hazırlık Dersleri :  Doğru şarkı söyleme çalışmaları, melodik hafıza geliştirme ve daha bir çok eğitim seçenekleri sunmaktadır.

Ahlatcı Holding Kız Meslek Lisesi başvuruları başladı Ahlatcı Holding Kız Meslek Lisesi başvuruları başladı

Resim Kursu : Temel çizim teknikleri, boyama yöntemlerinin geliştirilmesi, karakalem çalışmaları, renk çalışmaları gibi bir çok teknik konuda alanında uzman eğitmenler ile eğitimler verilmektedir.

Ayrıca Şehr-i Sanat Akademi bünyesinde her türlü müzik enstrümanı, enstrüman tel ve aksesuarlarının satışı,  bakım ve onarımı yapılmaktadır.

Son olarak Şehr-i Sanat Akademi Kurucusu Ali Ekber İnaç;  “Bilimsel olarak kanıtlandığı üzere hayatında müzik olan çocuklarda ritim duygusu gelişir, işitsel olarak daha kolay algılamaya başlarlar. Seslere karşı duyarlılıkları artar, dikkat, konsantrasyon, matematik becerileri gibi alanlarda olumlu etkileri kanıtlanmıştır. Çocuklarımızın sosyalleşmesine ve arkadaş grubuna dahil olmasına aracılık eder. En başta ben ve Akademimizde bulunan alanında uzman eğitimci kadromuz ile hayallerinizde her zaman yanınızda olacağız” diyerek müziğin ve sanatın ruhumuza yansıtacağı dinginlik ve huzur ile geçecek güzel günler diledi.

Kayıt ve dersler hakkında bilgi almak için 0542 569 02 89 numaralı telefonu arayabilir, şehrisanatakademi.com adresine e- posta gönderebilir ve şehrisanatakademi instagram adresini ziyaret edebilirsiniz. 

Editör: Merve Kayış