Her geçen gün yeni projelerle ismini duyuran Osmancık’a Halk Kütüphanesi ve Kültür Merkezi yapılacak.  25 Ocak 2024 tarihinde ihalesi yapılacak olan Kültür Merkezi’nde (Çok Amaçlı Toplantı ve Konferans Salonları) Kütüphane, Sergi Alanı ve Fuaye, Çocuk Kütüphanesi Okuma Salonu, 7/24 Gençlik Salonu (Kitap Kafe), Spor ve Eğlence Alanı, Kültürel Donatılar yer alacak.

Osmancık Belediye Başkanı Gelgör’e hayırlı olsun dileklerini ilettiler Osmancık Belediye Başkanı Gelgör’e hayırlı olsun dileklerini ilettiler

Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, hayata geçirilecek olan projenin hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, “Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli olmak üzere MHP Çorum Milletvekilimiz Sayın Vahit Kayrıcı'ya ve Ak Parti Çorum Milletvekilimiz Sayın Oğuzhan Kaya' ya teşekkürlerimi sunarım.

İnşallah bu değerli esere Şehit Öğretmenimiz Şenay Aybüke Yalçın'ın ismini vererek hatırasını burada da yaşatmak bizlere nasip olur. İlçemize ve halkımıza hayırlı olsun” dedi.