Beyza Koç Güzellik Merkezi açılışına, Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay ve eşi Senem Akpay, Osmancık Belediye Başkan Vekili Ahmet Özoğlu, Osmancık Jandarma Konutanı Teğmen Nuri Uyar, Osmancık Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nihat Kabakçı, Osmancık Kent Konseyi Başkanı Ceyhan Dölcü, Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşların Başkan ve temsilcileri, Siyasi parti başkan ve temsilcileri, daire müdür ve amirleri, çok sayıda esnaf ve davetliler katıldı. 

Osmancık pirinci, İstanbul'da "pilav günü" ile tanıtıldı Osmancık pirinci, İstanbul'da "pilav günü" ile tanıtıldı

Osmancık Yeni Mahalle’de hizmete giren Beyza Koç Güzellik Merkezi açılışını, Kaymakam Ayhan Akpay, Belediye Başkan Vekili Ahmet Özoğlu ve Osmancık Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nihat Kabakçı yaptı.

Kaymakam Akpay, işletmenin ilçeye ve işletme sahibi Beyza Koç hanımefendiye hayırlı olsun dileklerini ileterek bol bereketli kazançlar diledi. Devamında Hocaefendi’nin yaptı açılış ve hayırlı olsun duanın ardından alkışlar eşliğinde hep birlikte kurdele kesildi. 

Günün konseptine uygun dizayn edilen işletme Beyza Koç Güzellik Merkezi gezilerek işletme hakkında bilgiler alındı. İşletme sahibi Güzellik Uzmanı Beyza Koç ve ailesi misafirler ile tek tek ilgilenirken katılımcılara çeşitli ikramlarda bulundular. 

İşletme hakkında bilgi veren Güzellik Merkezi sahibi Beyza Koç, "Duru Güzelliğin TEK Adresi" sloganımızla danışanlarımızın hizmetinde olan Beyza Koç Güzellik olarak 11 Haziran 2024 Salı günü itibariyle Kadimşehir Osmancık'ta hizmet vermek üzere açılmış bulunmaktayız. Anadolu Üniversitesi Saç Bakım ve Güzellik Hizmetleri Bölümü mezunuyum. Eskişehir ve Samsun illerimizde iş deneyimlerim oldu. Güzellik hizmeti sektöründe Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik Bölümü mezunu olmamın getirisini gözardı edemem.

Vereceğimiz Güzellik Hizmetlerine Gelince 
Çift başlıklı lazer epilasyon 
Siyah noktalar için klasik cilt bakımı 
Leke ve akneler için medikal cilt bakımı
Yağ parçalama, sarkık toparlama ve selülit giderici olmak üzere üç aşamalı Bölgesel İncelme 
Pudralama ve kıl tekniği olmak üzere iki türlü Kalıcı Kaş
Kalıcı eyeliner ve dudak renklendirme.
Kirpikleri kıvıran ve uzun gösteren Kirpik Lifting ile hizmet vermekteyiz.

“Güzel Olan Sizsiniz Bizimki Sadece Bir Dokunuş”  diyen Güzellik Uzmanı Beyza Koç müşterilerimizi daha rahat hizmet verebilmemiz adına; “Yeni Mahalle Ulu Mezarlık Sokak Yavuz Eren Apartmanı No:6 Osmancık adresine bizzat gelerek yada ☎: 545 396 68 24 nolu telefonla ön bilgi alabilir ve İntstagram: beyzakocguzellik adresinden de takip edebilirsiniz” dedi.