Ömer Derindere Fen Lisesi Müdürü Mustafa Yıldırım, Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Mehmet Gürer, Asrı Mezarlık Camii İmam Hatipi Vedat Dölcü, serbest meslek erbabı Mustafa Keskin ve ilçemiz esnaflarından Metin Üzüm'ün bulunduğu ziyaret duygusal anlara sahne oldu.

Okul yıllarındaki öğrencilerinin vefasından dolayı çok mutlu olduğunu anlatan Aka, “Öğrencilerimin buraya gelmesi, ziyaretleri beni çok duygulandırdı. Öğrencilerimden çok memnunum, onların başarılarını duydukça gurur duyuyorum. Yıllar sonra yapılan bu ziyaret bana öğretmenlik yıllarımı hatırlattı. Sağ olsunlar” dedi.

Osmancık’ta 23 Nisan coşkusu yaşandı Osmancık’ta 23 Nisan coşkusu yaşandı

Arkadaşları adına konuşan Ömer Derindere Fen Lisesi Müdürü Mustafa Yıldırım; her yıl Öğretmenler Günü'nde öğretmenlerinin günlerini kutladıklarını ama bu yıl farklı olarak evinde ziyaret etmek istediklerini ifade etti. Güzel bir ziyaret oldu, bize okul yıllarımızı hatırlattı.

Bizim bazı değerlerimize sahip çıkmamız konusunda örnek olmamız gerekiyor. Bizlerin bugünlere gelmesinde öğretmenlerimizin büyük emeği var. Öğretmenlerimiz bizim için hiçbir zaman unutmamız gereken bir değer.  Ben buradan bir kez daha tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutluyorum." diye konuştu.