İYİ Parti'nin yeni başkanı belli oldu İYİ Parti'nin yeni başkanı belli oldu

Ziyarete İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Boğazkale Belediye Başkanı Mesut Ocaklı, Çorum Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Orhan Tosik, MHP İlçe teşkilatları, İlçe Ocak Teşkilatları, KAÇEP Birimi, sendikalar ve sivil toplum kuruluşları katıldı.

İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak tarafından yapılan açıklamada, “Bugün mecliste  Milletvekilimiz Sayın Vahit Kayrıcı Bey’in misafiri olarak  İl Yönetimimiz, Merkez İlçe, İlçe Yönetimlerimiz, İl Ülkü Ocak Başkanlığımız, İlçe Ocak Başkanlıklarımız, KAÇEP Birimimiz, Sendikalarımız ve  sivil toplum örgütlerimizle bir olduğumuzu, tek ses olduğumuzu, partimizin her daim emrinde olduğumuzu vurgulamaktayız” dedi.

Çıplak, “Parti politikalarımızda sapmadan, Cumhur ittifakı ruhunu benimsemiş teşkilatımızla liderimiz  Dr. Devlet Bahçeli Bey’in emrindeyiz. "Genel merkezimizin yerel seçimler için aldığı kararları harfiyen uygulayacağız." Genel merkezin politikalarını ve stratejilerini takip ederek, Yerel seçimlerde parti içinde birlik ve disiplini sağlayarak, başarılı bir seçim kampanyası yürütme konusunda  kararlıyız. Bugün burada olduğu gibi bundan sonrada Partimizin ve Liderimizin emride olacağız. Allah’ın izniyle Çorum’a Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı mührünü vuracağız” açıklamalarında bulundu.