Merve Dizdar ve Cihan Ayger Kadıköy Evlendirme Dairesi'nde Evlendi

Altın Palmiye ödüllü oyuncu Merve Dizdar, 10 aydır beraber olduğu Cihan Ayger ile Kadıköy Evlendirme Dairesi'nde dünyaevine girdi. Çift, ailelerinin ve dostlarının katıldığı samimi bir törenle nikâh masasına oturdu.

Merve Dizdar ve Cihan Ayger'in Mutlu Günü

Merve Dizdar ve Cihan Ayger, Kadıköy Evlendirme Dairesi'nde gerçekleşen nikâh töreniyle evlendi. Yakın aile üyeleri ve dostlarının katılımıyla gerçekleşen törende çiftin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

6665C24C5A540Ded6773314F

Geçmiş Evlilikler ve Yeni Başlangıç

Merve Dizdar, 2018 yılında Gürhan Altundaşar ile evlenmiş ve 2021 yılında boşanmıştı. Cihan Ayger ise 2020 yılında Elif Boyner ile nikâh masasına oturmuş, kısa bir süre sonra boşanmıştı. Şimdi ise ikili, yeni bir başlangıç yaparak evlilik yolunda ilk adımlarını attı.
 

Bilim insanlığından pop starlığa... 'Sal Beni' diyecek Bilim insanlığından pop starlığa... 'Sal Beni' diyecek

Merve Dizdar ve Cihan Ayger'in Kadıköy Evlendirme Dairesi'nde gerçekleşen nikâh töreni, hem sosyal medyada hem de basında büyük ilgi gördü. Çiftin bu mutlu günü, uzun süre konuşulmaya devam edecek gibi görünüyor. Merve Dizdar ve Cihan Ayger, yeni evlilikleriyle birlikte yeni bir başlangıç yaparken, hayranları da onlara mutluluk dileklerini iletmeye devam ediyor.

Merve Dizdar Kimdir?

Altın Palmiye ödüllü başarılı oyuncu Merve Dizdar, hem tiyatro hem de televizyon dünyasında önemli projelerde yer almış ve büyük beğeni toplamıştır. Dizdar, oyunculuğuyla birçok ödüle layık görülmüştür.

Cihan Ayger Kimdir?

Cihan Ayger, iş dünyasında tanınan bir isim olup, başarılı kariyeriyle dikkat çekmektedir. Ayger, Elif Boyner ile olan evliliği ve boşanmasıyla da daha önce gündeme gelmişti.

Editör: Haber Merkezi