Parti binasında düzenlediği basın toplantısıyla Belediye Başkanlığına Aday Adayı olduğunu kamuoyu ile paylaşan Menekşe Fakı’ya çok sayıda partili de destek verdi.

Ulukavak Derneği, “ÇOSTOG” oldu Ulukavak Derneği, “ÇOSTOG” oldu

İyi bir eğitimci olmasının yanı sıra iyi bir de anne olduğunu ifade eden Fakı, “Memleketime sevdalı, milletine bağlı bir siyaset anlayışı içerisinde Çorum’a yakışır bir belediye başkanı olmak için aday adayıyım” dedi.

“YOLUMUZ DA HEDEFİMİZ DE NETTİR”
Çorum’da partisinin lideri Meral Akşener’in iyi bir emanetçisi olduğunu belirten Menekşe Fakı, “Ülkemiz için, Çorum’umuz için partimizin her aşamasında faydalı işler yapmaya çalışan sizlerden birisiyim.
Sorunların nasıl çözüleceğine dair, neyi nasıl yapabileceğimi bilerek çıktığım bu yolda mücadelemde başarılı olacağıma inanıyorum. Yolumuz da, hedefimiz de net. Kadim şehrimiz Çorum’a kıymetli projelerimi gerçekleştirebilmek için bu süreçte hepinizin desteğine ihtiyacım var. 


Sonuç ne olursa olsun Çorum için, ülkemiz için mücadelem kat kat artarak devam edecektir. İyilik iyidir. İyilerle olsun, iyi olun” ifadelerini kullandı.
Aday adaylığı açıklamasının ardından Menekşe Fakı’ya başvuru dosyasını ise Merkez İlçe Başkanı Cemil Sözen, İl Sekreteri Daver Eker ile önceki dönem İl Başkanı Bekir Özsaçmacı takdim etti.
Erciyes Üniversitesi mezunu olan Menekşe Fakı, evli ve 3 çocuk annesi.