İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan araştırmalar ve sonuçları şu şekilde açıklandı:

 “Bilişim Sistemleri Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık” suçundan (68 yıl 7 ay 15 gün) kesinleşmiş cezası bulunan bir şahıs Çorum Merkezde bulunan metruk bir binada gizlendiği yerde yakalandı.

Alaca İlçesinde ise “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” suçundan (20 yıl 11 ay 15 gün) kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahıs, Alaca’da bir köyde yakalandı.

“Birden Fazla Kişi Tarafından Birlikte Silahla Tehdit” suçundan (16 yıl 9 ay) kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahıs Çorum Merkezde çalıştığı iş yerinde jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

 “Birden Fazla Kişi Tarafından Gece Vakti Silahla Yağma” suçundan (12 yıl 4 ay 14 gün) kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahıs ise Çorum İli Merkez ilçesinde bulunan bir köyde ekiplerin dikkati sonucunda yakalandı.

“Çocuğun Cinsel İstismarı ” suçundan (10 yıl) kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahıs Çorum İli Laçin ilçesine bağlı köyde bulunan bağ evinde  jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Bolu'daki kazada 2 Çorumlu hayatını kaybetti Bolu'daki kazada 2 Çorumlu hayatını kaybetti

JASAT ekiplerince araştırma derinleştirilmiş ve yapılan takip sonucunda şahıslar saklandıkları köyde ve iş yerinde yakalandılar. Yakalanan şahıslar mevcutlu olarak sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

     Çorum İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde, faili meçhul olayların araştırılması ve aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalara aralıksız devam edildiğini duyurdu.