“Hello" ünitesi kapsamında, milletleri ve ülkeleri tanımak için çocukların akıllarında görsel olarak da daha iyi kalabilmesini sağlamak amacı ile bazı öğrenciler farklı ülkelerin geleneksel kıyafetlerini giyindiler.

Kargı’da Öğretmenler Günü kutlandı Kargı’da Öğretmenler Günü kutlandı

Kargı İmam Hatip Ortaokulu İngilizce öğretmeni Nur Şen; 5. Sınıf öğrencileri ile “Hello" ünitesi kapsamında, milletleri ve ülkeleri tanımalarını sağladı. Öğrencilerin İngilizce konuşma becerisini geliştirmek amacıyla ünite sonunda öğrenciler öğrendikleri farklı ülkelerin insanlarına hayat verdiler.

Ülkelere ait geleneksel kıyafetleri giyen öğrenciler ülkeleri ve kendilerini tanıtan diyaloglarda bulundular. Bu uygulama İngilizceyi hem öğrencilerin daha iyi öğrenmesine katkıda bulundu, hem de görsel olarak akılda kalıcılığı sağlamış oldu.