Seçim çalışmalarını ara vermeden sürdüren Gelecek Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı İsmail Barış Coşgunsu, Dr.  İlhan Gürel Caddesi’nde bulunan  iş yerlerini ziyaret etti. Burada gençlerle bir araya gelip sohbet eden Coşgunsu, çıkışta ise açıklamalarda bulundu.

Coşgunsu, “Özellikle ziyaretlerimizde bir şey çok dikkatimi çekti. Geleceğin umudu gençlerimizin mutsuz olduğunu gördüm. Elbet de bu çok üzücü bir durum. Yine de saygıda kusur etmemek için bizleri can kulağı ile dinlediler. Bir öğrenci kardeşimiz, “Üniversiteyi bitirmek sorun değil, esas sorun üniversiteyi bitirdikten sonra başlıyor” diyor.

Bir diğer arkadaşımız, “ben burada misafir öğrenciyim. Bir an önce okulumu bitirip memleketime dönmek istiyorum, küçük bir kent fakat olaysız gün geçmeyen bir yer” tedirginliğini ifade ediyor.
Çorumlu kardeşlerimiz de üniversite kazanıp kentten gitmenin hesaplarını yapıyorlar. ‘Belki gittiğimiz yer sosyal ve kültürel alanda etkili olur. Hem çalışır, hem okuyabiliriz’ hesapları yapıyorlar. Tabi, bazı öğrenci arkadaşlarımız da adayların vaatlerini dinleyip ona göre oy vereceklerini söylüyorlar. 

Nörolojik hastalıkları elektrik uyarısıyla tedavi eden cihaz geliştirildi Nörolojik hastalıkları elektrik uyarısıyla tedavi eden cihaz geliştirildi

Kısacası, benim gözlemim şudur ki, iki kampüs arasında ulaşımdan tutun da öğrencilerin yürüyebilecekleri kaldırımları yapmaktan aciz durumda olanlar iki konser vererek kendilerini sosyal belediyecilik yaptık sanıyorlar. Çok yazık” dedi.