Hüseyin Koca, “Dünyanın merkezi” olarak anılan Çorum’un etrafındaki tüm illerin havaalanı, demiryolu ile donatılmasına rağmen bu illerden mahrum kalmış, devlet yatırımı olmayan, sağlık hizmetlerinde sınıfta kalmış, ihmal edilmiş, dışlanmış bir şehir olduğuna dikkati çekerek, Çorum’a adam gibi hizmet etmek için bu yola çıktığını söyledi.

İYİ Parti İl Başkanlığında basın toplantısı düzenleyerek aday adaylığını kamuoyu ile paylaşan Hüseyin Koca, “Kendilerine ballı börek, vatandaşa kuru ekmek, memleketin bir yanı lüks ve şatafat içinde yaşarken, diğer tarafta açlık, kıtlık, fakirlik hüküm sürüyor.  22 yıllık iktidarı döneminde Çorum’a devlet tarafından kayda değer fabrika yapılmadı. Millet bu kadar zor durumda iken, Çorum bu kadar zor durumda iken, bunlar tekrar seçim kazanacaklarını zannetmektedirler” diyerek iktidara 1 Nisan şakası yapacaklarını bildirdi.
Basın toplantısına; Merkez İlçe Başkanı Cemil Sözen, İl Sekreteri Daver Eker, İl ve Merkez İlçe yöneticileri, Kadın Kolları üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Belediye Başkan Adayı Hüseyin Koca, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“ÇORUM’A ADAM GİBİ HİZMET ETMEK İÇİN YOLA ÇIKTIM”
1960 Mecitözü Kuyucak köyü doğumluyum. 1980 yılında öğretmen olarak mesleğe başladım, lise müdür başyardımcılığı, ortaokul müdürlüğü, Çorum İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı, Mecitözü Milli Eğitim Müdürlüğü ve kaymakam vekilliği görevinde bulundum. 2006 yılında kutsal mesleğimden emekli oldum.
Bugün de İYİ Parti Çorum Belediye Başkanlığı aday adaylığımı açıklamak için buradayım. Amacım memleketimiz olan Çorum’a adam gibi hizmet etmektir. 
Dünyanın merkezi Çorum’un etrafı hava alanı, treni bulunan şehirler ile çevrilidir. 65 yıl önce kurulan Çorum çimento fabrikasının özelleşmesi, yıllar sonra kapanması yıkılması, şeker fabrikasının özelleşmesi ile Çorum’da devlet yatırımı kalmamıştır.


Çorum Tapu ve Kadastro Müdürlüğü Yozgat’a, Çorum Orman İşletmesi Müdürlüğü Amasya’ya bağlıdır.
Hastanemizde randevu alamadığımız gibi çocuk hastanemiz yok. 
İlim Yayma kavşağı, ölüm yayma kavşağına dönmüştür.
Hızlı teren, havaalanı, uzman acemi birliği, er - erbaş acemi birliği, çocuk hastanesi, çevre yolu gibi vaatleri bu seçimde de vaat ederek seçim kazanamayacaklardır.
Memleketimizde işsizlik had safhaya ulaşmış durumdadır.
Vatandaş şu kışı nasıl geçireceklerini kara kara düşünmeye başlamıştır.
Kendilerine ballı börek, vatandaşa kuru ekmek, memleketin bir yanı lüks ve şatafat içinde yaşarken, diğer tarafta açlık, kıtlık, fakirlik hüküm sürüyor. 

Nakliyecilerin sorunları TBMM'de Nakliyecilerin sorunları TBMM'de

1 NİSAN ŞAKASI YAPACAĞIZ
22 yıllık iktidarı döneminde Çorum’a devlet tarafından kayda değer fabrika yapılmadı.
Millet bu kadar zor durumda iken, Çorum bu kadar zor durumda iken, bunlar tekrar seçim kazanacaklarını zannetmektedirler.
Yeter artık iyi belediyecilik halkımız tarafından benimsenerek bunlara inşallah 1 Nisan şakası yapacaktır. 
Çaresiz kalmış, zorda kalmış, evinde oturmuş ellerini havaya kaldırmış, yarabbim bizim sahibimiz yok mu diyenlere sahip çıkmak için yürüyeceğiz.
Bugün teşkilat mensuplarımızla dava arkadaşlarımızla kutlu bir yürüyüşün başlangıcını yapıyoruz.”
(Kubilay Olcan)