Operasyon Haberleri

operasyon haberleri ve güncel operasyon gelişmeleri, operasyon ile ilgili tüm video, operasyon fotoğrafları ve operasyon haberleri Çorum Yayla Haber - Son Dakika Çorum Haberleri, Çorum Güncel Haber sitemizde


Gündem

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri, ülke genelinde gerçekleştirdiği başarılı operasyonlarda, yaklaşık 142 milyon TL değerinde kaçakçılık girişimini engelledi

Güncel

Operasyona ait görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

Gündem

İçişleri Bakanlığı, 23 İlde FETÖ’ye yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen “KISKAÇ-8” Operasyonlarında 61 şüpheliyi yakaladı.

Gündem

İçişleri Bakanlığı'nın Narkogüç operasyonlarında 46'ncısı 41 ilde düzenlendi. Operasyonda 201 zehir taciri ile sokak satıcısı yakalandı.

Gündem

20 ilde “nitelikli dolandırıcılık” suçuna yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen “Sibergöz-12” operasyonlarında 75 şüpheli yakalandı.

Alaca

Operasyonda 532 gram metamfetamin ele geçirilirken, 1’i kadın 5 kişi tutuklandı

Asayiş

Yaklaşan yılbaşı öncesi sahte alkol imalathanelerine yönelik İstanbul merkezli aralarında Çorum’un da bulunduğu 8 ilde düzenlenen operasyonda, 50 şüpheli yakalandı....

Son Dakika

Çorum’da polisin düzenlediği operasyonla birlikte 16.569 adet sentetik ecza maddesi ele geçirildi.

Son Dakika

Samsun merkezli İstanbul ve Çorum illerini kapsayan oto hırsızlarına yönelik düzenlenen operasyonda 19 kişi gözaltına alındı.