Kaza Haberleri

kaza haberleri ve güncel kaza gelişmeleri, kaza ile ilgili tüm video, kaza fotoğrafları ve kaza haberleri Çorum Yayla Haber - Son Dakika Çorum Haberleri, Çorum Güncel Haber sitemizde


Yaşam

Çorum merkeze bağlı Mehmet Dede Tekke Köyü’nde meydana gelen üzücü kazada traktörün devrilmesi sonucu bir kişi hayatını kaybetti.

Güncel

Çorum’da otomobil ile elektrikli motosikletin çarpıştığı kazada 1'i çocuk 3 kişi yaralandı.

Güncel

Çorum'un Sungurlu ilçesinde, inşaata kum indiren tır devrildi. Kaza anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Sungurlu

Çorum'un Sungurlu ilçesinde tırın sıkıştırdığı otomobilin orta refüje çarpması neticesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Kaza saniye saniye...

Son Dakika

Çorum'da otomobil ile çarpışan motosiklet sürücüsünün kaza esnasında motordan uçtuğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Son Dakika

Çorum’un Laçin İlçesi’nde bulunan Yeşilgöl’de kayalıklara çıkan bir kişi dengesini kaybederek kayalıklardan yuvarlanması sonucu yaralandı.

Güncel

Ramazan Bayramı'nı memleketlerinde geçiren vatandaşlar, 9 günlük tatilin ardından yaşadıkları şehirlere dönmek için yollara akın etti.

Sungurlu

Çorum'un Sungurlu ilçesinde 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Alaca

Çorum’un Alaca ilçesinde hafif ticari araç ve otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Alaca

Çorum'un Alaca ilçesinde yol verme tartışması neticesinde çıkan kavgada 3 kişi yaralandı, 6 kişi gözaltına alındı.

Alaca

Çorum'un Alaca ilçesinde önündeki aracın köpeğe çarptığını gören sürücü, manevra yapınca aracının direksiyon hakimiyetini kaybedip karşı şeride geçerek takla atıp...

Asayiş

Ramazan Bayramının ilk günü Tuzcular Kavşağı'nda yaşanan üzücü kazada bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden yaşlı vatandaşın kimliği belli oldu.

Alaca

Çorum’un Alaca ilçesinde bulunan ve sık sık yaşanan kazalar sebebiyle 'ölüm kavşağı' olarak adlandırılan Zile Kavşağı’nda bayram tatili süresince polis...

Çorum

Çorum'dan bayram tatili için Amasya'ya gitmek isteyen iki arkadaşın bulunduğu hafif ticari araç, yol kenarındaki çelik bariyerlere çarptı. Kazada 1...

Güncel

Çorum'da alkollü olduğu öğrenilen sürücünün idaresindeki otomobil park halindeki dört araca çarptı. Kazada 1 kişi yaralandı.

Osmancık

Bayram tatilini memleketlerinde geçirmek isteyen vatandaşlar yolları akın ediyor.

Asayiş

Çorum'da bir otomobilin kontrolsüz açılan kapısı nedeniyle elektrikli bisiklet sürücüsü yaralandı.

Laçin

Çorum'un Laçin ilçesinde kontrolden çıkan kamyon, sanayi sitesindeki dükkana girdi. Kazada bir kişi hayatını kaybederken bir kişi ağır yaralandı.

Laçin

Çorum'un Laçin ilçesinde kontrolünü kaybeden kamyon işyerine girdi. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de ağır yaralandı.

Asayiş

Çorum'da seyir halindeki otomobilin, kamyonete arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.