Cumhuriyetin 100. yılı Haberleri

cumhuriyetin 100. yılı haberleri ve güncel cumhuriyetin 100. yılı gelişmeleri, cumhuriyetin 100. yılı ile ilgili tüm video, cumhuriyetin 100. yılı fotoğrafları ve cumhuriyetin 100. yılı haberleri Çorum Yayla Haber - Son Dakika Çorum Haberleri, Çorum Güncel Haber sitemizde


Güncel

Cumhuriyetin 100. Yılında kurulan Antalya-19 Platformu 5 Mayıs 2024 tarihinde Döşemealtı Belediyesi Düzlerçamı Karaman Piknik Alanında baharın gelişini Hıdırellez Şenliği...

Bayat

Çorum’un Bayat ilçesinde Cumhuriyetin 100 yılı etkinlikleri çerçevesinde yamaç paraşütçüleri uçuş gerçekleştirdi.

Alaca

Alaca’da Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı 100 özel program ile coşku içerisinde kutladı.

Kargı

Kargı’da Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı düzenlenen programlarla kutlandı.  Ata’nın huzuruna çıkılarak, çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. 

Osmancık

Osmancık Ömer Derindere Fen Lisesi öğretmen ve öğrencileri Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı kutlamaları kapsamında doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.

Osmancık

Çorum’un Osmancık İlçesi’nde Cumhuriyetimizin 100. Yılı münasebeti ile ilçe kırmızı beyaza büründü. 

Alaca

Alaca’da geleneksel çocuk oyunları protokol ve öğrencilerin katılımı ile tekrar hatırlandı. 

Alaca

Alaca’nın birbirinden güzel yöresel lezzetleri düzenlenen yarışma ile görücüye çıkarak, damak çatlattı. 

Osmancık

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Osmancık İlçe Başkanı Sadık Eker, Cumhuriyetimizin ilanının 100'üncü yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 

Alaca

Alaca’da Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen bayanlar ve erkekler kurumlar arası voleybol turnuvası final maçı oynandı. 

Alaca

Alaca’da Cumhuriyetin 100. yılı Cumhuriyet İlkokulu'nda adına yakışır bir şekilde düzenlenen programlarla kutlandı. 

Güncel

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Oğuzhan Kaya, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100’üncü yılını kutladı.

Osmancık

Çorum un Osmancık ilçesinde öğrenciler vücutları ile "100. Yıl Sonsuza Kadar" koreografisi oluşturdu.

Alaca

Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen foto safaride, Hitit Üniversitesi Medya ve İletişim programı öğrencileri 8 bin yıllık geçmişe...

Sungurlu

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Cumhuriyetin 100. Yılı anısına esnafa ve vatandaşlara Türk bayrağı armağan etti.

Güncel

Beslenme ve Diyetetik Kulübü tarafından düzenlenen "Cumhuriyetin 100. Yılında Beslenme ve Diyetetik Biliminin Dünü, Bugünü ve Geleceği" konulu konferans MYO...

Alaca

Alaca’da Cumhuriyetin 100’üncü yılı kutlama etkinlikleri devam ediyor. 

Alaca

Alaca’da Cumhuriyetin 100’üncü yıl dönümü kutlama etkinlikleri sürüyor. 

Osmancık

Çorum'un Osmancık ilçesinde Cumhuriyetin 100.yılı etkinlikleri kapsamında "Yüzüncü yılda Yüz Eser" temalı resim sergisinin açılışı yapıldı.

Alaca

Alaca’da Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen yüzme yarışmasında dereceye girenlere ödülleri takdim edildi.