Çorum Haberleri

Çorum haberleri ve güncel Çorum gelişmeleri, Çorum ile ilgili tüm video, Çorum fotoğrafları ve Çorum haberleri Çorum Yayla Haber - Son Dakika Çorum Haberleri, Çorum Güncel Haber sitemizde


Güncel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin 104. açılış yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Çorum’da da kutlanıyor.

Osmancık

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebeti ile Osmancık Kaymakamlığı ve Osmancık Belediyesi çocuklara emanet edildi.

Kargı

Kargı Kaymakamı Taha Soydaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Kaymakamlık koltuğunu bir süreliğine Muhammet Ali Özkan'a emanet etti.

Yaşam

Çorum Ziraat Odasının, yağmur duası gerçekleştireceği belirtildi.

Turizm

Çorum’da 48. Turizm Haftasının açılışında, Mecitözü Elvançelebi’de bir dizi etkinlik düzenlendi.

Sungurlu

MHP'den Çorum'un Sungurlu İlçe Belediye Başkan Adayı gösterilen Muhsin Dere'ye açıktan destek verdikleri iddiasıyla AK Partili bazı isimler disipline sevk...

Kültür Sanat

Çorum İl Halk Kütüphanesi ve İlçe Halk Kütüphaneleri Eşgüdüm Toplantısı, Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Osmancık

Çorum’daki sendika temsilcileri Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Güncel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. Yıldönümü, ülke genelinde olduğu gibi Çorum’da...

Alaca

Çorum’un Alaca ilçesinde, park halindeki otomobil yandı. Alev alan LPG'li otomobil, itfaiye ekiplerinin anında müdahalesi ile söndürüldü.

Alaca

Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği (ÇESOB) Başkanı Recep Gür ve yönetim kurulu üyeleri Alaca Belediye Başkanı Şerif Arslan'ı ziyaret...

Alaca

Alaca Devlet Hastanesi’nde Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı görevine başladı.

Osmancık

SMA Savaşçısı Ege Bostancı için Osmancık’ta konser ve sosyal etkinlikler düzenlenecek.

Güncel

Çorum’da bulunan Gölünyazı, kuş gözlemcilerinin, doğaseverlerin ve fotoğraf tutkunlarının ilgisini çekmeye devam ediyor.

Osmancık

Osmancık Devlet Hastanesi’ne yeni Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı atandı.

Güncel

AK Parti Çorum Milletvekili ve Adalet Komisyonu Üyesi Av. Oğuzhan Kaya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

Güncel

Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Çorum’un il oluşunun 100. yılını kutladı.

Güncel

Çorum’un Osmancık ilçesinde bir köftecide çıkan yangın korkuttu.

Güncel

Çorum'da 17 yaşındaki bir genç, arkadaşlarıyla oturduğu esnada kimliği belirsiz kişi tarafından bıçaklı saldırıya uğrayarak yaralandı.

Ekonomi

TÜİK tarafından 2024 yılı şubat ayına ait İşgücü İstatistikleri açıklandı İşsiz sayısı bir önceki aya göre 109 bin kişi azalarak...