Çorum Haberleri

Çorum haberleri ve güncel Çorum gelişmeleri, Çorum ile ilgili tüm video, Çorum fotoğrafları ve Çorum haberleri Çorum Yayla Haber - Son Dakika Çorum Haberleri, Çorum Güncel Haber sitemizde


Yaşam

Her mevsim, giyim şekli değişim gösteriyor Havaların ısınması renk seçimini ve kumaş kullanımını da etkiliyor

Güncel

Çorum’da il ve ilçelerdeki insan hakları kurullarında görev yapmak üzere İl Genel Meclisi üyeleri arasından 14 üye belirlendi.

Güncel

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, önümüzdeki 5 yıl içinde Çorum’daki tüm paydaşlarla birlikte muhteşem ve büyük işlerin altına imza...

Güncel

Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Turizm

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı(OKA), her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası’nda Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Turizm Fakültesi öğrencilerine...

Osmancık

Çorum’un Osmancık İlçesi’nde zeytin fidanları toprakla buluşturuldu. Osmancık’ta zeytin yetiştiriciliğini geliştirmek amacı ile çalışmalar sürüyor.

Laçin

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Çorum'un Laçin ilçesine yaptırılan 59 konutun inşaatı hızla yükseliyor.

Alaca

Çorum’un Alaca İlçesi’nin Büyük Keşlik Köyü’nden Dede Halil Aygün, Hakka yürüdü.

Güncel

Çorum Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İş-Kur), 2024/2. dönemine ilişkin engelli ve eski hükümlü proje başvurularının başladığını bildirdi.

Alaca

Alaca Belediye Başkanlığına seçilen Şerif Arslan ve Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Yelkuvan’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Güncel

Çorum’un Dodurga İlçesi’nin Tutuş Köyü Muhtarı Cihan Karakaş, çeşitli alanlarda başarı sağlayan öğrencilere bisiklet hediye ediyor.

Güncel

UNESCO’nun dünya kültür miras listesinde yer alan “çiğdem aşı” geleneği Çorum’da yüzyıllardır yaşatılmaya devam ediyor.

Güncel

Ramazan Bayramı’nda elektrik tüketimi 2023 yılına göre Türkiye’de yüzde 2,6 oranında azalırken, YEDAŞ’ın hizmet bölgesinde yüzde 7 oranında arttı.

Osmancık

Çorum'un Osmancık ilçesinde Akören Şehit Erol Keskin Ortaokulu Yıldız Kız Takımı Bocce müsabakalarında birinci oldu.

Osmancık

Trabzonspor’un unutulmaz oyuncularından ve tanınmış spor yazarı Serdar Bali, Çorum’un tarihi ilçesi Osmancık’ı ziyaret etti.

Güncel

Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, 2023-2024 eğitim öğretim yılı okul sporları kapsamında Sivas'ta yapılan Türkiye Finallerinde şampiyon olan Ahmet...

Güncel

Çorum'da Ortaköy Yolu, Osmancık Yolu ve Atçalı Köyü sınırlarında yapılan yüzlerce kaçak hobi bahçesi için yıkım kararı çıktı.

Kargı

Kargı Yeşilköy Köyü Girişimci Bayanlar Kooperatifindeki girişimci kadınlar üretmeye devam ediyor.

Sungurlu

Çorum'un Sungurlu ilçesinde tırın sıkıştırdığı otomobilin orta refüje çarpması neticesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Kaza saniye saniye...

Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 41 ilde eş zamanlı düzenlenen "Narkoçelik-12" operasyonlarında 268 şüphelinin yakalandığını duyurdu