Ayhan akpay Haberleri

ayhan akpay haberleri ve güncel ayhan akpay gelişmeleri, ayhan akpay ile ilgili tüm video, ayhan akpay fotoğrafları ve ayhan akpay haberleri Çorum Son Dakika Haberleri - Çorum Haberler sitemizde


Osmancık

Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay’ın tayininin çıkması vesilesi ile uğurlama töreni düzenlendi.

Osmancık

Vali Zülkif Dağlı'nın önderliğinde, Çorum il genelinde hayvan haklarına yönelik büyük bir farkındalık yaratıldı. İlçe belediye başkanları ve diğer yetkililerle...

Osmancık

Osmancık’ta dört yıl boyunca hizmet veren Kaymakam Ayhan Akpay, yeni görev yeri Hatay Kırıkhan’a atanmasıyla veda yemeği düzenlendi. AK Parti...

Osmancık

Osmancık’ta Liselere Geçiş Sınavında (LGS) ilçemizden dereceye giren başarılı öğrenciler Kaymakam Ayhan Akpay’ı makamında ziyaret etti.

Osmancık

Osmancık'ta görev yapan Hakim İsmail Topcu ve Cumhuriyet Savcısı Muhammed Nimetullah Özer, tayinleri sebebiyle düzenlenen özel bir veda yemeğinde onurlandırıldı....

Osmancık

Osmancık Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) yatırımları düzenlenen toplantıda değerlendirildi.

Osmancık

Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay ve eşi barajda boğularak hayatını kaybeden Emirkan Şimşek'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Osmancık

Osmancık Kent Konseyi Başkanlığına seçilen Ceyhan Dölcü ve beraberinde Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay’ı ziyaret etti.

Osmancık

DOKAP tarafından kabul edilen projeleri hazırlayan proje ekibi öğretmenleri ve okul müdürleri Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay'ı ziyaret etti.

Osmancık

Osmancık 75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Şener Demir Kaymakam Ayhan Akpay'ı ziyaret etti.

Osmancık

Çorum'un Osmancık ilçesinde Kaymakam Ayhan Akpay ve eşi Şehit Ömer Aydın'ın ailesi ile iftarı yaptı.

Osmancık

Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü Sivil Savunma Uzmanı ve Köşe Yazarımız Mahir Odabaşı, Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay’a kitabını takdim etti.

Osmancık

Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay, zeka oyunlarında dereceye giren öğrencileri kutladı.

Osmancık

Osmancık’taki Kepçeli Mescidi ve Türbesi Restorasyonunun hayata geçirilmesi için imzalar atıldı. 

Osmancık

Çorum’un Osmancık İlçesi’ne yapılması planlanan Huzurevi için çalışmalara hız verildi. 

Osmancık

Osmancık Koyunbaba Badminton Spor Kulübü Milli Takım Sporcularından Mehmet Can Töremiş, Kaymakam Akpay’ı makamında ziyaret etti. 

Osmancık

Osmancık’ta yapımı devam eden Huzurevi için geri sayım başladı. 

Osmancık

Çorum’un Osmancık İlçesi’nde bulunan ve her geçen gün gelişmeye devam eden OSB’nin elektrik ihtiyacı düzenlenen toplantıda görüşüldü. 

Osmancık

Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay, 19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesiyle Muhtarlar Derneğini ziyaret etti.