CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bursa'da Osmangazi Meydanı'nı gezdi CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bursa'da Osmangazi Meydanı'nı gezdi

Eski CHP Milletvekili Berhan Şimşek, gece saatlerinde otel odasında dinlenirken kapısının çalınmasıyla büyük bir şaşkınlık yaşadı. Polis memurları tarafından ifadesi alınmak üzere gözaltına alınan eski milletvekili, olayın ironik boyutunu dile getirerek serbest bırakıldıktan sonra yaşadıklarını anlattı.

Berhan Şimşek, “Gece saat 02.30'da otelde kaldığım odanın kapısı çalındı. 'Sabah gelir ifademi veririm' dedim. Polis memurları tarafından gözaltı işlemi ile Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldüm. Olayın ironisi ise kendimin davacı olduğu bir dava sonucu bu olayın yaşanması. İfademin ardından serbest bırakıldım. Duyarlılık gösteren ve arayan dostlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Berhan Şimşek, kendi davacı olduğu bir dava sebebiyle gece yarısı kaldığı otelden polis tarafından gözaltına alınmasıyla ilgili olarak, olayın ironik olduğunu vurguladı. İfadesi alındıktan sonra serbest bırakılan Şimşek, bu süreçte kendisine destek olan dostlarına teşekkürlerini iletti. Bu olay, kamuoyunda geniş yankı uyandırdı ve Şimşek’in açıklamaları dikkatle takip edildi.

Editör: Haber Merkezi