Ercan Daşdan, Çorum’un sorunlarını, yapısını çok iyi bildiğini belirterek, liyakatlı bir kadro ile, kimseyi ve hiçbir mahalleyi ötekileştirmeden, birlik ve beraberlik içerisinde Çorum’u Türkiye Yüzyılında layık olduğu yere getireceklerini söyledi.

AK Parti önceki dönem İl Başkan Yardımcılarından Av. Ercan Daşdan, partisinden Çorum Belediye Başkan Aday Adayı oldu.
Ercan Daşdan, İl Başkanlığı’nda düzenlediği basın toplantısında Belediye Başkanlığına neden aday olduğunu ve seçilmesi halinde neler yapacağını anlattı. 
Çorum’un sorunlarını iyi bildiğini kaydeden Daşdan, şu ifadelere yer verdi:


“Hepinizin de bildiği üzere uzun yıllardır siyasetin içerisinde yer alan ve çeşitli kademelerinde görev yapan bir kardeşiniz olarak bugün bu göreve talip oluyorum. Geçmişte yapmış olduğumuz tüm görevlerde öncelikli amacımız ve düşüncemiz her zaman Çorum‘un ve Çorum insanının menfaati olmuştur. 


Almış olduğumuz kararlarda hep bu düşünce ile hareket etmeye gayret göstermişimdir. Bundan sonra da eğer bizlere Çorum Belediyesini yönetme görevi verilirse yapacağımız tüm çalışmalarda bu düsturdan ayrılmadan hareket edeceğimizden de kimsenin şüphesi olmasın. Ayrıca belirtmek isterim ki bu görevi yaparken toplumun tüm kesimleri ile birlikte istişareye ciddi önem vereceğiz. Kimseyi ötelemeden ötekileştirmeden çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. 

Uluslararası öğrenciler Tokat'ta iş dünyasıyla buluştu Uluslararası öğrenciler Tokat'ta iş dünyasıyla buluştu


Allah nasip ederse Çorum’a yakışır ciddi ve liyakatli bir kadro ile hemşerilerimizin hizmetinde olacağız ve Çorum’u ülkemizin yıldız şehri haline getireceğiz. Yine hepinizin de bildiği üzere bizler bu memlekette doğduk bu memlekette yaşıyoruz ve bu memlekette yaşamaya devam edeceğiz. Memleketimizin her mahallesini her sokağını gayet iyi biliyoruz. 


Memleketimizin sorunlarından ve eksiklerinden bilgi sahibiyiz yapılması gereken şeyleri çok iyi biliyoruz çünkü biz memleketimizi çok seviyoruz. Ayrıca yine bizlere bu görevin verilmesi halinde partimizin ve parti teşkilatlarımızın emrinde olacağımızı da buradan özellikle belirtmek istiyorum.”