Eğitim Sen Çorum Şubesi Müzik Topluluğu’nun geleneksel konseri 24 - 25 Mayıs tarihlerinde Devlet Tiyatrosu Salonu’nda yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Davetliler, konseri ayakta alkışladı.

Diyanet İşleri Başkanlığı personelleri ile Türkiye Diyanet Vakfı gönüllülerinden ortak afet eğitimi tatbikatı Diyanet İşleri Başkanlığı personelleri ile Türkiye Diyanet Vakfı gönüllülerinden ortak afet eğitimi tatbikatı

Dolu dolu 2 gün süren kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen konseri Eğitim-Sen Genel Başkanı Kemal Irmak ve MYK üyesi Ramazan Gürbüz ile çok sayıda yurttaş izledi. 
Sendika üyeleri Ayten Atay, Cansu Hardal, Çiğdem Önal Kocabıyık, Demir Demirörs, Hasan Akay, İlayda Yücel, Onur Özgür,  Özgür Kılıç, Özlem Ceyhuni, Pınar Topal, Rıza Aydın, Seda Helvacı, Serkan İşçi, Yeşim Pelen Demirörs, Yeter Şahin, Zeynel Demir, Ali Barlas, Baran Buyruk ve Cevahir Sarıkaya’nın emekleriyle hazırlanan konserde “sevda, barış, kardeşlik kokan birbirinden güzel türküler” müzik severlerle buluştu.

Konser öncesi bir konuşma yapan Eğitim-Sen Çorum Şube Başkanı Kenan Sırma, “Bizler eşit, özgür, demokratik bir Türkiye umudumuzu asla yitirmeden türkülerimizi güzel ve güneşli günler için söylemeye, her şeyin çok güzel olacağı inancıyla bir arada olmaya devam edeceğiz” dedi.
Kenan Sırma, Eğitim-Sen Müzik Topluluğuna ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

Editör: Hüsrev Türksal