Köy muhtarları ile bir araya gelen Dodurga Belediyesi Başkanı Mustafa Aydın, ilçeye bağlı 12 köy muhtarını makamında misafir ederek istek ve taleplerini dinledi.

Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, İlçeye bağlı köylerin hizmet noktası başta olmak üzere yaşadıkları sorunları dinlemek, çözüm noktasında yardımcı olmak için köy muhtarları ile bir araya geldi.

Belediye Başkanının makamında yapılan toplantıya; İlçeye bağlı, Berk, Çiftlik, Tutuş, Alpagut, Akkaya, Dikenli, Yeniköy, Ayva, Obruk, Tekke, Kuyucak ve Kirenci köylerinin muhtarları katıldı.

Muhtarların belediye başkanlarının gözü kulağı olduğunu belirten Aydın,” Muhtarlar ile istişare ederseniz, hizmetler daha verimli olur ve doğru yerlere ulaşır” dedi.

Muhtarlarla birlik ve beraberlik içerisinde koordineli bir şekilde çalıştıklarını kaydeden Aydın Belediyenin şantiyesinde imalatı yapılan kamelyalardan 1’er tane köylerde yaşayan vatandaşların kullanımları için köy muhtarlara teslim ettiklerini söyledi.

Üreten bir belediye olma yolunda hızla ilerlediklerine vurgu yapan Aydın, “Kendi üretimini kendisi yapabilen bir Dodurga Belediyesi inşa etme gayreti içerisindeyiz. Hizmet alanlarımız ve atölyelerimizde tamamı kendi üretimimiz olan kamelyalar üretmeye başladık. Bu kamelyalarımızı ilçemizde ve köylerimizdeki parklara yerleştirilerek halkımızın hizmetine sunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.