AK Parti Osmancık İlçe Başkanı Şerif Okudan, Cumhuriyet Anadolu Lisesi inşaat yapımını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı. 

Okudan, Milli Eğitim Bakanlığının mevcut eğitim yapıları ile ilgili ülke genelinde yapılan deprem güçlendirme çalışmaları kapsamında çürük raporu verilip yıkılacak olan Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nin aynı ada ve parsele yeniden yapıldığını söyledi. 

16 Derslik 4 kattan oluşan (Zemin ve 3 Adet Normal Kat) Çok Amaçlı Salon, Kütüphane, Kantin, Fen Dersliği, Fizik, Kimya ve Biyolojik Laboratuvarı ve Görsel Sanatlar Odası yapılacak şekilde planlanan okulun inşaatına başlandığını dile getiren Şerif Okudan, “İşin Süresi 450 gün olarak belirlenmiş olup 2025-2026 Eğitim Yılı 1.Yarıyıl Dönemine Yetiştirilmesi planlanmaktadır.

Bu Hizmetlerin İlçemize Kazandırılmasında Büyük Emekleri Olan Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Milli Eğitim Bakanı Sayın Yusuf Tekin'e ve Çorum Milletvekilimiz Sayın Av. Oğuzhan Kaya'ya Osmancık halkı adına teşekkür ederim” dedi.