Gelecek Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı İsmail Barış Coşgunsu, seçim çalışmaları kapsamında Uğur Mumcu Caddesi’nde bulunan esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. 

Bir esnaf, işyerinin kira olduğunu belirterek, “İşlerimiz çok kötü, burada siftah yapmadan işyerini kapatan arkadaşlarımız var. Ay sonu gelecek diye korkuyorum, kirayı tamamlamak için borç arar duruma geldik. Yerel seçim nedeniyle de herkes kendi havasında, ne esnafı, ne vatandaşı düşünen var” dedi.

Başkan Hürriyet, ABB Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret etti Başkan Hürriyet, ABB Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret etti

“BORÇLANARAK AYAKTA DURUYORUZ”
Bir başka esnaf ise, “Artık alım gücü eskisi gibi değil. İnsanlar alış verişini yapamaz durumda. Açıkça konuşmak gerekirse varsa hep cepten, yoksa borçlanarak ayakta durmanın yollarını arıyoruz” diye konuşarak,  ekonominin kötü gidişatından bahsetti.

“DEMEK Kİ BİR İŞE YARAMIYORLAR!”
Coşgunsu ise esnafın ve vatandaşların sıkıntılarını bildiklerini dile getirerek, “Söyledikleriniz çok doğru, her cümlesine katılıyorum.  Biz buraya partimizin politikalarını anlatıp sizlerden destek istemek için gelmiştik, ne yazık ki nereye gidersek gidelim hep aynı sözleri duyuyoruz.

En büyük değişim yerelden genele gidendir. Öyleyse değişim zamanıdır. 20 yıla aşkın bir sürede vatandaşını, esnafını, işçisini, çiftçisini, emeklisini ve memurunu mutlu edememiş Cumhur İttifakı,  demek ki bir işe yaramıyor demektir" diyerek partisine destek istedi.

Coşgunsu, Yeniyol Mahallesi Muhtarı Seydi Demiray’ı da ziyaret ederek bir süre görüştü.