Çorum Valiliği Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yürütülmekte olan “Arıları Yaşat, Geleceğini Kazan” projesi kapsamında, proje ekibi denetiminde eğitim alan 50 kursiyer, 28-29 Şubat 2024 tarihlerinde Eskişehir’de gerçekleştirilen İKAF'24 (İç Anadolu Kariyer Fuarı 2024) Kariyer Fuarına katılım sağladı. 

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda “Yetenek Her Yerde” temasıyla 2019 yılında başlatılan, 6.’sı bu yıl Anadolu Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen kariyer fuarı kapsamında; kişisel ve mesleki gelişim etkinlikleri, seminerler, bilgilendirme oturumları, atölye çalışmaları, mülakat simülasyonları gibi etkinlikler ile genç kursiyerlerimizin mesleki becerilerine ve kariyer gelişimlerine katkı sağlandı.
Kursiyerler, fuar boyunca çeşitli firmalar ve stant sahipleriyle iş fırsatları hakkında görüştü.

Çorum'da marketlere ceza kesildi Çorum'da marketlere ceza kesildi

Fuarda çeşitli sunumlar yapan proje ekibi; üniversite öğrencileri ve gençlere program ve proje tanıtım filmlerini izlettikten sonra NEETPRO hibe programını ve projelerini tanıttı.
Çevresel duyarlılık ve toplumsal sorumluluk konularında dikkat çeken “Arıları Yaşat, Geleceğini Kazan” projesi, katılımcılar tarafından ilgi gördü. Sunumları sonrası, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü tarafından gençlere verdikleri destek için Çorum Valiliği Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği Proje ekibine teşekkür belgesi takdim edildi.

Fuarın sonunda, proje ekibi ve kursiyerler Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Genel Müdürlüğü standını ziyaret ederek, fikir alışverişinde bulundu.