2023 Aralık ayı faaliyet raporuna göre tüm Türkiye Kızılay Kadın Teşkilatları arasında yapılan değerlendirmeler sonucunda, kadın teşkilatları arasında en fazla faaliyet gösteren Çorum Kadın Teşkilatı, 2023 yılı Aralık ayı Türkiye birincisi oldu.

Çorum Kadın Teşkilatı gönüllülerine elde ettikleri bu başarı vesilesiyle Kızılay Çorum İl Merkezi yönetim kurulu tarafından plaket takdim edildi.  
Çorum Kızılay İl Merkez Başkanlığından yapılan açıklamaya göre; Çorum Kadın Teşkilatı, yapmış oldukları faaliyet sayısına göre Türkiye birincisi oldu.

Kızılay, ihtiyaç sahiplerine nakdi desteğin yanında gıda, kıyafet, konserve et, sebze, sevgi bohçası gibi ayni destekler sağlıyor. 2023 verilerine göre 33.231 adet kıyafet 28 adet sevgi bohçası, 169 gıda kolisi, 3.317 adet konserve et, 787 kg sebze dağıtımı yapan Çorum Kızılay İl Başkanlığı, 2023 yılında 1.787 aile olmak üzere toplamda 6.528 kişiye çeşitli yardımlarda bulundu.

Ayrıca Kızılay Çorum İl Başkanlığı tarafından 2023 yılında 3.321 kişiye 3.336.000 TL nakdi destek sağlandı. 

İsmet Çıtak, "İnsanların alım gücünün düşmesine sebep olan bizler değiliz" İsmet Çıtak, "İnsanların alım gücünün düşmesine sebep olan bizler değiliz"

Kızılay Kadın Teşkilatı Başkanı Fatma Paşaoğlu, kendilerine verilen plaket için Çorum Kızılay İl Başkanlığı yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerini ileterek, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Çorum’da yaşayan ihtiyaç sahiplerinin her daim yanında olacaklarını belirtti.