21-23 Nisan tarihleri arasında Kültür Park’ta 10.00-17.00 saatleri arasında kurulacak olan eğlence alanlarında gönüllerince eğlenecek olan çocuklar, bu seneki 23 Nisan Çocuk Bayramını da doyasıya eğlenerek geçirecekler.
Kültür Park’ta Animasyon ve Yarışmalar, Hacivat Karagöz Gösterileri, Tırmanma Duvarı, DJ Müzik Dinletisi, Oyun Parkurları, Sumo Güreşçileri, Şişme Basket Parkuru, Şut Becerisi, Çocuk Oyun Grubu ve Üç Kafadarlar adlı çocuk tiyatrosunu Çorumlu çocuklarla buluşturacak olan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Geleceğin Türkiyesi’ni inşa etmek için çocuklara ve gençlere büyük görevler düştüğünü söyledi. 
Çorum Belediyesi’nin 23 Nisan şenliklerini gelenekselleştirdiğini ifade eden Külcü, “Çocuklarımız düzenleyeceğimiz etkinliklerle eğlence dolu üç gün geçirecekler. Bu eğlenceler 21 Nisan Cumartesi günü başlayacak, 23 Nisan Pazartesi günü saat 17’ye kadar sürecek. Tüm çocuklarımızı Kültür Park’ta oluşturacağımız eğlence alanına davet ediyoruz. Tüm çocuklarımız Kültür Park’ta gönüllerince eğlensinler” dedi.