31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçim çalışmaları kapsamında Çorum’a gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Başkanı ve Parti Meclisi Üyesi Aylin Nazlıaka, sosyal demokrat belediyeciliğin olduğu her yerde vatandaşların daha rahat nefes aldığını söyledi.  

“Sakarya için en doğru adımları kararlılıkla atacağız” “Sakarya için en doğru adımları kararlılıkla atacağız”

CHP Belediye Başkan Adayı Mimar H. Levent Çöphüseyinoğlu’na destek vermek için Çorum’a gelerek İl Başkanlığını ziyaret eden CHP Kadın Kolları Başkanı ve Parti Meclisi Üyesi Aylin Nazlıaka, "Laik, demokratik, aydınlık bir Türkiye'nin inşası için bu yerel seçimlerde daha fazla ilimize, ilçemize, beldemize CHP bayrağını dikme sorumluluğunu yaşıyoruz” dedi.

CHP İl Başkanlığındaki toplantıya İl Başkanı Av. Dinçer Solmaz, Milletvekili Mehmet Tahtasız, Merkez İlçe Başkanı Av. Utku Ulaş Taşar, İl Kadın Kolları Başkanı Kamile Anar, Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Hanim Ergül, İl Gençlik Kolları Başkanı Arzum Meryem Akdoğan, Çorum Belediye Başkan Adayı Mimar H. Levent Çöphüseyinoğlu, İl Genel ve Belediye Meclis üyesi adayları, parti yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantıda, CHP Adayı Çöphüseyinoğlu’na destek isteyen Aylin Nazlıaka, "30 yıla aşkındır susadığımız Çorum’a CHP bayrağını dikme isteğimiz bu dönemde inanıyoruz ki Levent Başkanımız ve örgütlü gücümüzle birlikte hayal olmaktan çıkacak ve gerçek olacak. Bu toprakların evladı olan, bu topraklarda eğitim görmüş, örgütümüzde çalışmış olan Levent Çöphüseyinoğlu çok kıymetli bir partilimiz. Ona destek olalım” diye konuştu.

Yaklaşan yerel seçimlere değinen Nazlıaka, "İşte böyle bir düzende yeniden laik, demokratik, aydınlık bir Türkiye inşası için bu yerel seçimlerde daha fazla ilimize, daha fazla büyükşehirlerimize, daha fazla ilçemize, beldemize CHP bayrağını dikme sorumluluğunu yaşıyoruz. Sosyal demokrat belediyeciliğin olduğu yerlerde halk rahat bir nefes alıyor" şeklinde konuştu.

Yaşanan ekonomik krize de dikkat çeken Nazlıaka, "Yoksulun daha yoksul olduğu; emekçinin, emeklinin açlık sınırı altında yaşadığı, gençlerin işsizliğinin artık genel kabul görür hale geldiği, eşitsizliğin hayatın her alanına yerleştiği, derinleştiği, ama özellikle kadınlar açısından hayatın çok daha zorlaştığı bir Türkiye’de yaşıyoruz. Sizlere destek olmak için buradayım ve başaracağımıza yürekten inanıyorum" ifadelerine yer verdi.