Bodrum maçı biletleri satışa çıktı Bodrum maçı biletleri satışa çıktı

02-04 Şubat tarihleri arasında düzenlenen 2023 Longoni Türkiye Polo Turu Son Etap Müsabakaları 1 Alman sporcu, 3 Kuzey Kıbrıs Cumhuriyetinden oyuncu, 1 Azerbeycan’dan olmak üzere toplam 64 sporcunun katılımıyla Çorum Anitta Hotel’de gerçekleştirildi. 
Toplamda 120.000 TL para ödülünün dağıtıldığı 2023 Longoni Türkiye Polo turunda sporcular kıyasıya mücadele ettiler.
Bilardo İl Temsilcisi Emrah Taç, Longoni Türkiye Polo Turu Son Etap Müsabakalarının ilimiz de düzenlenmesinden dolayı memnuniyet duyduklarını dile getirirken, ülkemizin değişik illerinden ve yurt dışından sporcuların katılımıyla gerçekleştirilen Longoni Türkiye Polo Turu Son Etap Müsabakalarının çekişmeli maçlarla sona erdiğini, turnuvaya katılan dereceye giren giremeyen tüm sporcuları tebrik ettiğini söyledi.


Emrah Taç, “İlimizin tanıtımı açısından önemli bir etap olan Longoni Türkiye Polo bilardo turnuvasına desteklerini esirgemeyen ve her zaman yanımızda olan Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Cemil Çağlar’a teşekkürü bir borç biliyoruz. Turnuvaya sağlıklı bir şekilde geçmesini sağlayan hakemlerimize, sporcularımıza, büyük özveri gösteren herkese teşekkür ederim” dedi.
Longoni Türkiye Polo Turu Son Etap Müsabakaları sonunda birinci olan sporcu Mustafa Alnar 34.000, ikinci olan sporcu Saki Kanatlar 18.000, üçüncü olan sporcu Ralf Souguet 9.000 TL ödülün sahibi olurken, dördüncüden itibaren de ilk 4-7 içinde olan sporculara ise 4.500TL 8-16 sırada yer alan sporculara 2.000 TL, 17-32 arasında yer alan sporculara ise 1.000 TL ödül dağıtıldı.

Editör: Merve Kayış