İnşaat Mühendisi Kenan Şahin ve Avukat Ali Beyaz Milliyetçi Hareket Partisi’nden Çorum Belediye Başkan Aday adaylıklarını açıkladılar.

İnşaat Mühendisi Kenan Şahin ve Avukat Ali Beyaz MHP İl Başkanlığına gelerek aday adaylık müracaatı için hazırladıkları dosyayı MHP İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak’a teslim ettiler.

MHP İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, 13 Kasım tarihinde başlayan belediye başkanı ile belediye meclisi ve il genel meclisi üyeliği aday adaylığı başvurularının 15 Aralık Cuma günü sona ereceğini belirterek, il ve ilçe belediye başkanlıkları ve meclis üyelikleri için partilerine büyük bir teveccühün olduğunu vurguladı.

Cumhur İttifakı olarak Çorum’da 16 belediyenin 16’sına da talip olduklarını her ortamda üstüne basa basa vurgulayan MHP İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, proje odaklı üretken bir belediyecilik anlayışı ile Çorum’a ve Çorum halkına hizmet etme gayreti içerisinde olduklarının altını çizdi.

Başkan Hürriyet, ABB Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret etti Başkan Hürriyet, ABB Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret etti

MHP İl Başkanı Çıplak, Çorum Belediye Başkan Aday Adaylık başvurularını gerçekleştiren İnşaat Mühendisi Kenan Şahin’i ve Avukat Ali Beyaz’ı tebrik ederek başarılar dilerken, ilerleyen günlerde aday adaylarının da yer alacağı ve projelerinin kamuoyuna tanıtılacağı bir tanıtım toplantısı gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi.