Ahlatcı, Alacalılara ise TOKİ müjdesi verdi.
Milletvekili Ahlatcı, Boğazkale ve Alaca İlçelerinde düzelenen seçim bürosu açılışlarına katıldı.
Boğazkale ilçesinde düzenlenen seçim bürosu açılışında, katılımcılara Boğazkale'nin doğalgaz altyapısı ile ilgili müjdeyi veren Ahlatcı, “Analarımız bu kış doğalgaz kullanacak” ifadesini kullandı.
İlçenin daha modern bir yaşam standardına kavuşması için çalışmaların sürdüğünü belirterek, doğalgaz projesinin önemini vurguladı.

Milletvekili Yusuf Ahlatcı, Alaca ilçesinde yoğun bir katılımla gerçekleşen seçim bürosu açılışında ise Alacalı vatandaşlar ve esnafla bir araya geldi. Ahlatcı'nın öncelikli gündemi, Alaca ilçesinin kalkınması ve vatandaşların yaşam standartlarının yükseltilmesi oldu. 
Milletvekili Yusuf Ahlatcı; Halil İbrahim Şaltu'nun başkanlığıyla gerçek belediyecilik anlayışının Alaca’da devam edeceğini vurgulayarak, 31 Mart'ta Alaca'nın zaferinin ilan edilerek Cumhurbaşkanına hediye edileceğini belirtti. 

Alaca’da 23 Nisan Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı Alaca’da 23 Nisan Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı

Ahlatcı, Alaca ilçesine yapılacak olan 3. Etap 229 konuttan oluşan TOKİ projesinin 18 Nisan'da gerçekleştirileceğini duyurdu. Bu proje ile Alaca ilçesindeki konut ihtiyacının karşılanması ve yeni bir yaşam alanının oluşturulması hedefleniyor. 
Ahlatcı, Alaca'nın sosyal ve ekonomik hayatının geliştirilmesi için çaba gösterdiklerini vurgulayarak, bu tür projelerin ilçenin kalkınmasına büyük katkı sağlayacağını belirtti. Ayrıca, Ahlatcı'nın Seçim Bürosu açılışı sırasında yaptığı konuşmada, AK Parti'nin Alaca ilçesindeki hizmetlerini ve gelecek planlarını da vatandaşlarla paylaştığı bildirildi.
Milletvekili Ahlatcı, yapılan yatırımlarda emeği geçen başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve emek veren herkese teşekkür etti.