Kargılı girişimci kadınlar ürütmeye devam ediyor Kargılı girişimci kadınlar ürütmeye devam ediyor

AK Parti Kargı İlçe Başkanı Adem Bülbül beraberinde yönetim kurulu üyeleri ve Gençlik Kolları Başkanı Ali Nejat Akpınar ile birlikte İlk olarak TBMM’yi ziyaret etti. Burada AK Parti Çorum Milletvekilleri Yusuf Ahlatçı ve Oğuzhan Kaya’yı meclisteki odalarında ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler vererek ilçedeki talepleri milletvekillerine aktardılar.

Ardından AK Parti Grup toplantısında Ak Parti Genel Başkanı ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hitaplarını dinlediler.
Meclis ziyaretinin ardından AK Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve eski Çorum Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu’yu ziyaret eden AK Parti Kargı İlçe Başkanı Adem Bülbül ve beraberindeki heyet daha sonra Ankara’dan ayrıldı.

ADEM BÜLBÜL: YAKINDA İLÇEMİZE GÜZEL MÜJDELER VERECEĞİZ

Ankara ziyareti ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Kargı İlçe Başkanı Adem Bülbül Ankara ziyaretini çok verimli geçtiğini belirterek, “Sayın vekillerimize ilçemizin eksiklerin ve taleplerini ilettik. İstişarelerde bulunduk. Kendileri de girişimlerde bulundular. İnşallah yakın zamanda bu girişimleri somutlaştırarak yakında ilçemize güzel müjdeler vereceğiz’’ dedi.