Çorum'un en eski hekimlerinden Dr. Rıfat Patır'ı evinde ziyaret eden Milletvekili Ahlatcı,  Ulu çınarın Çorum’da herkesin yardımına koştuğunu ve Çorum’a büyük hizmetlerde bulunduğunu söyledi.

Dr. Rıfat Patır'ın elini öperek, hayır duasını alan Milletvekili Ahlatcı, "Şehrimize hizmeti geçmiş büyüklerimizi unutmamak bizim asli görevlerimizdir. Yaşayan efsane olan doktorumuzu ziyaret ederek, tecrübelerinden faydalanmak istedim" dedi.

Çevredeki tecrübe, bilgi, deneyim sahibi insanları ziyaret ederek, onların engin tecrübelerinden faydalanmak gerektiğini vurgu yapan Milletvekili Ahlatcı, Dr. Rıfat Patır'ın hatırını sormak ve hayır dualarını almak için kendisine ziyarette bulunduğunu ifade etti.

Dr. Rıfat Patır'ın Türk Tıp Tarihi’nde unutulmaz izler bırakan bir isim olduğuna işaret eden Milletvekili Ahlatcı, "Onunla geçirdiğim zaman, şehrimizin kültürel hafızasını canlandıran özel bir deneyim oldu. Ziyaretimiz Geçmişin ve bugünün derin bir buluşması oldu. Kıymetli Rıfat Hoca'ma hoş sohbeti ve misafirperverliği için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Fikret Damar Vefat etti Fikret Damar Vefat etti

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dr. Patır şükranlarını ifade etti ve Milletvekili Ahlatcı'ya başarı dileklerini iletti.

Editör: Merve Kayış