Alaca Çiftçi Mallarını Koruma Birliği Başkanı Osman Çiftçi oldu Alaca Çiftçi Mallarını Koruma Birliği Başkanı Osman Çiftçi oldu

Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın karar duruşması 24 Nisan Çarşamba günü gerçekleştirildi.  Mahkeme, Mahmut Selçuk’a yumruk atan E.G için toplamda 6 yıl 3 ay ve ayrıca 10 ay hapis cezasının yanı sıra spor kulüplerinin, federasyonların, sportif faaliyet icra eden kulüp ve derneklerin yönetim ve denetim organlarına 5 yıl girememesine karar verirken, hükmün açıklanmasını geri bırakarak 5 yıl denetime tabi tutulmasına hükmetti.

Sanıklardan K.B., 112 gün hapis, 2 bin 240 lira + 7 bin 80 lira adli para cezası ve 10 ay hapis cezasına çarptırıldı. Hükmün açıklanmasını geri bırakan mahkeme, Bayat’ın 5 yıl denetime tabii tutulmasına karar verdi. Sanıklardan S.Ö. ve M.A’ya 10’ar ay hapis ve 4 bin 500’er lira para cezasına çarptıran mahkeme hükmün açıklanmasını geri bırakarak 5 yıl denetime tabii tutulmasını kararlaştırdı. Hakem Mahmut Selçuk'un, maddi ve manevi tazminat talebinin ise ayrı bir dava olarak açılacağı öğrenildi.