Çorum halkına kaliteli ve uygun fiyatta taze sebze ve meyve satışı yapmayı hedefleyen Florya Sebze-Meyve Manavı bugün dualarla hizmete açıldı. Manav’da tüm meyve sebze çeşitleri bulunuyor.

Nurettin Arslan’ın işletmeciliğini yaptığı Florya Sebze-Meyve Manavı, Üçtutlar Mahallesi Ilıca Caddesi No:40/A adresinde hizmet vermeye başladı.

Florya Sebze-Meyve Manavı için bugün düzenlenen törene AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkanı Zeki Gül, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın, CHP Çorum Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç, MHP Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, ÇESOB Başkanı Recep Gür, Yayla Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hacı Odabaş, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış öncesi bir konuşma yapan Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, seçimlere 5 gün kaldığını kaydederek, “Zaman zaman aramızda seçimlerin havası nedeniyle ufak tefek atışmalar yaşandı. Adayları büyük bir heyecan sardı. Bu atışmalar kırgınlıklara neden olmasın. Çorum hepimizin ortak paydasıdır. Bütün adaylar Çorum’a en iyi hizmeti yapmak için tatlı bir yarışa girdi. Ama son sözü 31 Mart’ta halkımız söyleyecektir.  31 Mart yerel seçimler, ülkemize ve Çorum’umuza  hayırlı olur inşallah” dedi.

Konuşmanın ardından Karakeçili Camii emekli İmam Hatibi, Fikrettin Çıplak’ın duası eşliğinde açılışı gerçekleştirilen Florya Sebze-Meyve Manavı’nın açılış kurdelesini Milletvekili Ceylan ve belediye başkan adayları birlikte keserek, Çorumluların hizmetine açtı.

Açılıştan sonra Ceylan ve beraberindekiler, manavda satışa sunulan sebze ve meyveleri yakından inceledi.

Florya Sebze-Meyve Manavı hakkında bilgiler veren işletme sahibi Nurettin Arslan, “Bizim amacımız halkın meyve sebze ihtiyacını pazar fiyatları gibi uygun olarak bizden almasıdır. Kar marjımız çok az olup en kaliteli ürünü halkımıza sunacağız. Çorum’da bulunan pazarlarımız ile fiyat etiketlerimiz neredeyse aynıdır. Direk halden başka aracı olmadan sebze ve meyvelerimizi halk ile buluşturuyoruz.

Çorum’da bu alandaki önemli bir eksiği kapatacağımızı düşünüyoruz. Kaliteli ve uygun fiyata meyve sebze almak isteyen herkesi Florya Sebze-Meyveye bekliyoruz." dedi.