Çorum Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mustafa Fındıkcı’nın ev sahipliğini üstlendiği iftara AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Bektaş, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur, Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Ahmet Pehlivan, kooperatif yönetim kurulu ve denetim kurulu üyeleri, müteahhit firma yöneticileri ve çalışanlarıyla davetliler katıldı.

Oldukça samimi bir ortamda geçen iftar programında kooperatif başkanı Mustafa Fındıkcı, çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Çorum’a modern bir sanayi sitesi kazandırmak için çalışmaların sürdürüldüğünü anlatan Başkan Mustafa Fındıkcı, özellikle de yaz döneminde çalışmaların daha da hızlanacağını belirtti. Kooperatif ortaklarının kendilerine verdiği desteğe layık olmak için yönetim kurulu üyeleri ve müteahhit firma yöneticileriyle uyumlu bir şekilde çalıştıklarını anlatan Fındıkcı, iftar davetine katılımlarından dolayı başta Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ve İl Başkanı Yusuf Ahlatcı olmak üzere tüm davetlilere de teşekkür etti.

Milletvekili Ahmet Sami Ceylan da böylesi bir sanayi sitesinin Çorum’a kazandırılması noktasında gösterilen gayretten dolayı kooperatif başkanı Mustafa Fındıkcı nezdinde tüm yönetim kurulu üyelerine ve müteahhit firma yöneticilerini tebrik etti. Zanaatkarlar Sanayi Sitesi’nin ülkenin pek çok şehrine örnek olabilecek başarılı bir proje olduğuna dikkat çeken Milletvekili Ceylan, projenin tamamlandığında Çorum esnaf ve sanatkarları açısından önemli bir eksikliğin daha giderileceğini vurguladı.

Ceylan, kendisinin de projeyi yakından takip ettiğini belirterek, üzerlerine düşen bir görev olduğunda her zaman yapmaya hazır olduğunu da sözlerine ekledi.