TÜGVA Çorum İl Temsilcisi Enes Kayabaşı ve yönetim kurulu ile bir araya gelen AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, daima hakkın ve adaletin yanında olacak nesiller yetiştirmek amacıyla kurulan TÜGVA’nın önemli başarılara imza attığını ve atmaya da devam edeceğini belirtti.

“Biz gençlerimizin dün olduğu gibi bugünde yarında yanındayız” ifadelerini kullanan Ahlatcı; “Hep birlikte ülkemiz için güzel çalışmalar gerçekleştireceğiz” dedi. Ardından Ensar Vakfı Çorum İl Temsilcisi Abdurrahman Çırak ve yönetim kurulunu ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi alan Ahlatcı vakıf üyeleriyle de sohbet etti.

“Aynı bayrak altında ülkemizi ve şehrimizi daha ileriye taşımak bizim asıl hedefimizdir” diyen Ahlatcı; “ Vatanımız ve milletimiz için ortak paydada buluşan; emekle, imkanla, seferberlikle, gönüllükle inşa edilmiş tüm sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte hesabi değil hasbi niyetle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da belirttiği gibi “Biz bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız. Birlikte kurduğumuz bu ülkeyi inşallah hep birlikte güzel yarınlara taşıyacağız” dedi.