AK Parti Çorum İl Başkanlığı teşkilatı haftalık olağan il yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı başkanlığında parti binasında yapılan toplantıya AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir ve Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Fatih Temur katıldı.

Toplantıya katılan Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir ve Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Fatih Temur yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Parti binasında yapılan toplantıda gündemle ilgili konular üzerinde görüşler ve öneriler ele alındı.

Toplantıda konuşan İl Başkanı Yusuf Ahlatcı gündemdeki konular iler ilgili yaptığı konuşmada bir benzin istasyonunda arabasına akaryakıt alan vatandaşın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yaptığı hakareti kınadı.

Cumhurbaşkanına yönelik kullanılan sözleri ahlaksızlık olarak değerlendiren Ahlatcı, "Cumhurbaşkanlığı makamını aşağılık sözlerle hedef alınması muhalefet değil ahlaksızlık ve pespayeliktir. Bu ahlaksızlığı lanetliyoruz. Milletin oylarıyla seçilmiş Cumhurbaşkanımıza, devletimizin başına bu çirkin üslupla hitap millete ve milli iradeye hakarettir. Bu aşağılık davranışla hukuki ve siyasi olarak en güçlü şekilde mücadele edeceğiz" ifadelerini kullandı.

“ÖDEME ANAPARA ÜZERİNDEN OLACAKTIR”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın KYK’ dan kredi kullanan öğrencilere yönelik verdiği müjdeyi de değerlendiren Ahlatcı, kredi geri ödemelerinin herhangi bir enflasyon farkı olmaksızın sadece alınan kredi rakamı üzerinden yapılacağını kaydetti.

“EKONOMİK OLARAK VATANDAŞI RAHATLATACAK HER ADIM ATILIYOR"

Kurdaki dalgalanmanın ve yükselen fiyatların insanların hayatında yol açtığı kaygıyı telafi edecek tedbirler alındığını ifade eden Ahlatcı, her kesimden vatandaşların gelir seviyesini yükseltecek adımların atıldığını söyledi.

“ALINAN TEDBİRLERİN OLUMLU SONUÇLARINI İLERİKİ AYLARDA GÖRECEĞİZ”

Türkiye’nin tüm imtihanları başarıyla vererek yoluna devam eden bir ülke olduğuna işaret eden Ahlatcı, “Avrupa'sından Amerika'sına kadar tüm dünyanın sıkıntılarla boğuştuğu küresel fırtınadan Türkiye'yi kurtarmaya kararlıyız. Küresel krizleri biz başarıyla yönetiyoruz. İçeride ve dışarıda artık yavaş yavaş emin adımlarla hedeflerimize ilerliyoruz. Kurdaki dalgalanmanın ve yükselen fiyatları telafi edecek tedbirler alıyoruz. Vatandaşımızın gelir seviyesini yükseltecek artışlar yapıyoruz” diye konuştu.

Yılsonun da sabit gelirlilerin durumunun yeniden gözden geçireceğini belirten Ahlatcı, önümüzdeki Şubat, Mart ayı ile birlikte uygulanan politikaların olumlu yanlarının daha iyi görüleceğini ifade etti.

Toplantını ardından yönetim kurulu üyeleriyle çeşitli istişareler yapılmasının ardından toplantı sona erdi.