Çorum Belediyesi Başkanı Dr. Halil İbrahim  Aşgın, Çorum İl Genel Meclisi Üyeleriyle bir araya gelerek göreve geldiği günden beri yaptığı çalışmaları anlattı.

Çorum İl Genel Meclisi'nde grubu bulanan AK Parti, CHP ve MHP’li üyelerin katıldığı programda partiler adına grup başkan vekilleri de görüşlerini dile getirdi.

Bek, “Değerli başkanım, şahsım ve gurubum adına bugünkü organizasyon için çok teşekkür ediyorum. Bizler her bölgenin seçilmiş insanlarıyız, yani il genelinin seçilmişleriyiz. O yüzden ilin sorunlarını bizden daha iyi bilen yok. Bu vesileyle zaman zaman istişare etmek gerekiyor. Özellikle Belediye Başkanımızla. Belediye Başkanı bir parti adına seçilir ve seçildikten sonra parti rozetini çıkarır ve tüm ilin belediye başkanı olur. Belediye Başkanımıza güveniyoruz.” diye konuştu.

Aşık: Bu tür organizasyonların devamını diliyorum

MHP İl Genel Meclisi Grup Başkanı Sadık Aşık da yaptığı konuşmada Milliyetçi Hareket Partisi gurubu adına böylesi bir organizasyon için teşekkür ederek “Bu gibi organizasyonların devamını diliyorum.” diye konuştu.