Her zaman müşteri odaklı düşündüğünü belirten işletme sahibi Murat Acı; "Pandemi süreci biz esnafları fazlası ile sarstı. Ama işimizin başındayız. Hizmetin en iyisini verebilmek için elimizden geleni ekibimiz ile yapmaya çalışıyoruz. Büfe müşterilerimiz olsun, kafeterya müşterimiz olsun Yeşil Park'ın ayrıcalığını her zaman fark etmiştir. İşletmemiz olarak ekmek satışlarımız 07.00-22.00 saatleri arasında 2 liradan satıyoruz. Tüm İlçe ve köy halkımızı bekliyoruz" dedi.

ACİL KÖFTE KAFETERYA

Yeşil Park'ta faaliyet gösteren Acil Köfte'de Orhan Usta'nın marifetli ellerinden köfte, ciğer, tavuk, sucuk, dürüm, ızgara ve barbekü çeşitleri arasında adana ve Urfa kebabın yanı sıra birçok seçenekleri ile hizmet vermekte. Adı gibi yemyeşil şehrin göbeğinde yorgunluğunuzu atacağınız, keyifli ferah bir ortamda dinlenip sıcak soğuk içecekler ile sevdiklerinizle bolca vakit geçirebileceğiniz bir konsept ile karşınızda. Minik çocuklar için ise oyun park alanı ile eğlenceli dakikalar minikleri bekliyor.

ÇOK YAKINDA KOKOREÇ

Ayrıca Osmancık içinde aranılan lezzetlerden biri olan 'Kokoreç' Yeşil Park Acil Köfte'de çok yakında hizmetinizde olacaktır.

YEŞİL PARK BÜFE

Yeşil Park Büfede satışa 2 liradan sunulan ekmek ile birlikte acil ihtiyaçlarınızı bulabileceğiniz çeşitlerin yanı sıra sıcak soğuk meşrubatlar, dondurma ve mısır da bulabilirsiniz.

ALO PAKET

Yemek molanızda bizi arayın. Ara gelsin hizmeti ile günün her saatinde en kısa sürede evinize veya işyerinize paketinizi yetiştirelim anlayışı ile full time çalışmaya devam ediliyor.

Alo Paket: 0544 112 19 19 Adres: Mehmet Akif Ersoy Caddesi (Büyük Camii karşısı) adresinde bulunan Şevki Derindere Parkı (Yeşil Park) Acil Köfte Osmancık.