Sungurlu İlçe Müftülüğü ile Cami Kur’an Kursları Yaptırma ve Yaşatma Derneği işbirliğinde yapımına başlanan 100 kişilik Yatılı Hafızlık Kur’an Kursu ve hemen yanına yapılacak olan camide çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.   
Kur’an Kursunda son olarak mutfak ve yemekhane de doğalgaz çalışmaları devam ediyor. Camide ise ahşap mihrab minber ve kürsü çalışmaları devam ediyor. Ayrıca çevre düzenlemesi içinde çalışmalar yapılıyor. 
Bahçelievler Mahallesi şehir stadyumunun yanında yapımına başlanan Yatılı Hafızlık Kur’an Kursu ve cami inşaatı yapılan hayırlar ile yükseldi. İnşaatlarda çalışmalar yoğun bir şekilde devam ederken, vatandaşlar da hayırları ile büyük katkı sağlıyor. Kur’an Kursu ve cami inşaatının dış cephe kaplaması tamamlanırken, caminin minaresi de yapıldı.

BÜYÜK BİR İHTİYAÇ GİDERİLECEK 
Sungurlu İlçe Müftüsü İbrahim Köksal, “İlçemizin uzun yıllardır ihtiyacı olarak hissetmiş olduğu Hafızlık Kur’an Kursu inşaatı yapılan hayırlar ile yükseldi. Rabbim mahcup etmesin. 3 dönümlük arsa üzerine 800 metre karelik yapı alanıyla birlikte 100 kişilik Hafızlık Kur’an Kursu’muzu vatandaşlarımızın da yardımlarıyla inşallah tamamlamış olacağız. İlçemiz için büyük bir ihtiyacı da gidermiş olacağız. Çorum’un en büyük ilçesi olan Sungurlu’ya Kur’an Kursu kazandırmak için çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

“HERKESTEN RABBİM RAZI OLSUN”
Köksal, “Tüm Sungurlu halkı ve diğer vatandaşlarımızın yapmış olduğu yardımları Rabbim kabul etsin. Herkesten Rabbim razı olsun.” ifadelerine yer verdi.