ÖZEL HABER
Çorum Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Çiftçi Eğitim ve Yayın Şube Müdürü, Ziraat Mühendisleri Odası İl Temsilcisi ve Toç-Bir-Sen 19 Nolu Çorum-Yozgat Şube Başkanı Yusuf Şahinbaş, geçirdiği ani rahatsızlıktan dolayı ameliyat oldu.
Edinilen bilgiye göre, Cumartesi öğle saatlerinde evinde ani bir rahatsızlık geçiren Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Çiftçi Eğitim ve Yayın Şube Müdürü Şahinbaş, hemen ambulansla Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisin kaldırıldı. Burada yapılan müdahalenin ardından ise servise alınan Şahinbaş, Pazar günü ileri tetkik ve tedavi için Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Üroloji bölümüne sevk edildi.
Böbreklere giden damarlarda emboli rahatsızlığı nedeniyle dün öğlen saatlerinde Dr. Süleyman Yeşil tarafından ameliyata alınan Şahinbaş'ın başarı bir operasyon geçirdiği ve daha sonra servis katına alındığı öğrenildi.
Sağlık durumunun sürekli iyiye gittiği belirtilen Şahinbaş'ın yapılan operasyonda böbreklerinin kurtarıldığı ve emboli yapan damarın tedavi edildiği bildirildi.
YAYLA HABER, Yusuf Şahinbaş’a geçmiş olsun der, acil şifalar diler.