AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, PTT tarafından TBMM'de "Size minnettarız" sloganıyla kurulan stantta, "Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden" kampanyasına katıldı.
Milletvekili Uslu Tunceli'ye gönderdiği telgrafında, " Hiçbir tehdide ve tehlikeye boyun eğmeden, vatan toprağımızı, ay yıldızlı bayrağımızı kahramanca koruyan siz evlatlarımızla iftihar ediyoruz. Hayır dualarımız sizlerle. Bayramınız mübarek olsun" ifadesini kullandı.
"Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden" kampanyası kapsamında hazırlanan 4 çeşit tebrik kartında, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde görev yapan güvenlik güçlerinin, yürüttükleri görev sırasında, ulusal medyada yer alan fotoğrafları da yer alıyor.

Uslu, "Size minnettarız" sloganıyla hazırlanan tebrik kartları, 4 bin 500'ün üzerindeki PTT işyerlerinde ücretsiz olarak temin edilebilecek ve Türkiye'nin dört bir yanında görev yapan güvenlik güçlerine ücretsiz olarak gönderilebilecek” dedi.
Uslu, kendisini ziyaret eden hemşehrimiz Ankara PTT Başmüdürü İsmail Çizikçi’yi "Size minnettarız" sloganıyla başlatılan tebrik kartı uygulaması için tebrik etti.