Çorum Şehit Aileleri ve Vazife Malulleri Derneği Başkanı Galip Deniz ve dernek üyeleri Belediye Başkanı Dr. Halil İbnrahim Aşgın’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Çorum Şehitliği’nin Çorum Belediyesi sorumluluk alanı içerisine girmesinden dolayı çok mutlu olduklarını dile getiren Çorum Şehit Aileleri ve Vazife Malulleri Derneği Başkanı Galip Deniz, "Başkanımız göreve gelmeden önce verdiği sözleri bir bir yerine getiriyor. Her zaman yanımızda olması, destek vermesi bizleri çok mutlu ediyor. Bu vatan uğruna canlarını seve seve veren evlatlarımızın naaşlarının bulunduğu şehitliğimizin Çorum Belediyemizin bünyesine geçmesi belediye başkanımızın verdiği sözü tuttuğunun bir göstergesi oldu. Bundan önce de şehitliğimize oldukça iyi bakılıyordu. Bundan sonra da daha iyi bakılacağından hiç şüphemiz yok. Tüm şehit ailelerimiz adına kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın “Şehitlerimiz bu vatan için canlarını verdiler. Bizlerde onların aziz hatıralarına hürmet için elimizden geleni yapacağız. Şehitliğimizin bakımları valiliğimizin sorumluluğu içerisindeydi. Sayın valimizle yaptığımız görüşmelerin ardından kendi sorumluluk alanımız içerisine dahil ettik. Geçtiğimiz günlerde de bazı çalışmalar yaptık. Çiçeklendirmelerini tamamladık, kabirlerin etrafının bakım ve onarımlarını da bitirdik. Şehit ailelerimiz her zaman yanındayız” dedi.