18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 102. Yıldönümü dolayısıyla şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek verildi.
Vadi Restaurant’ta düzenlenen yemeğe Vali Necmeddin Kılıç, AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, daire müdürleri, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, şehit aileleri, gaziler ve davetliler katıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yahya Çoban açış konuşmasını yaptı. Ardından da sırasıyla Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Milletvekilleri Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ve Ahmet Sami Ceylan kürsüye gelerek Çanakkale Zaferi’nin öneminden bahsettiler. Son olarak da Vali Necmeddin Kılıç kürsüye gelerek bir konuşma yaptı.
Vali Necmeddin Kılıç, burada yaptığı konuşmasında, “Şehitlik öyle bir kavramdır ki şiir gibi hayal ötesi gibi bir kavramdır.

Şehadet mertebesine ulaşmak için yıllardır bekleyen bir milletiz biz. Şehitlik aynı zamanda şefaat makamıdır. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize hayırlı uzun ömürler diliyorum. Siz şehit ailelerimize de saygı ve hürmetlerimi sunuyorum” dedi.
Okunan duanın ardından program sona erdi.