ÖZEL HABER: HACI ODABAŞ
Çorum’un tanınmış simalarından Ömer Dinç’in oğlu Empati Dershanesi Genel Koordinatörü matematik öğretmeni Mustafa Ömür Dinç, Yağmaksan'da mütercimlik yapan Almanca öğretmeni Zehra Nagihan Yağlı ile hayatını birleştirdi.
Çorum’un tanınmış simalarından Ömer Dinç’in matematik öğretmeni olan oğlu Mustafa Ömür ile Almanya'dan emekli Nejdet Yağlı'nın kızı Zehra Nagihan dünyaevine girdi.
12 Ağustos 2012 tarihinde nişanlanan Fevziye-Ömer çiftlerinin oğulları olan Empati Dershanesi Genel Koordinatörü matematik öğretmeni Mustafa Ömür Dinç ile Gülcan-Nejdet çiftlerinin kızları olan Yağmaksan'da mütercimlik yapan Almanca öğretmeni Zehra Nagihan Yağlı'ın düğün törenleri Cuma akşamı Kültür Düğün Salonu’nda yapıldı.
Düğün törenine Çorum Valisi Sabri Başköy, Rize Valisi Nurullah Çakır, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Hakan Saraç, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan, Ak Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, MHP İl Başkanı Ercan Daşdan, DSP Parti Meclisi Üyesi Hacı Odabaş, Çorum eski milletvekili Adnan Türkoğlu, Yargıtay üyeleri Eyüp Sabri Baydar ve Zihni Doğan, Özel İdare Genel Sekreter Vekili Ömer Arslan, TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, ÇESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Zahid Yıldırım, Mustafa Ömür & Zehra Nagihan'ın arkadaşlarının yanı sıra Dinç ve Yağlı ailelerinin yakınları ile bürokrasi, siyaset, iş ve spor dünyasının önde gelen isimleri ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.
Genç çiftin nikahı Belediye Başkanı Muzaffer Külcü tarafından kıyılırken nikah şahitliklerini ise Çorum Valisi Sabri Başköy, Rize Valisi Nurullah Çakır, Yargıtay üyeleri Eyüp Sabri Baydar ve Zihni Doğan ile İbrahim Yağlı yaptı.
Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren düğünde konuklar genç çiftin mutluluğuna ortak olurken, Kültür Düğün Salonu’nun ok beğenilen orkestrasının eşliğinde konuklar müzik ve eğlence dolu güzel bir düğün yaşadılar. Düğün topluca aile resmi çektirilmesi ile sona erdi.
Yayla Haber, Yağlı ve Dinç ailelerini kutlar, Zehra Nagihan & Mustafa Ömür çiftine bir ömür boyu mutluluklar diler.