Ahlatcı Kuyumculuk’un 32. İstanbul Jewelry Show'da açtığı stantta görevlendirilen profesyonel mankenler ilgi odağı oldular.
Aralarında Türkiye güzeli ve Avrupa ikinci güzelinin de bulunduğu mankenler kollarında Ahlatcı ürünü bilezik ve parmaklarında alyanslarla standı ziyaret edenleri karşıladılar.
Stand çevresinde sürekli olarak dolaşan mankenler, fuarda habercilerin de büyük ilgisini çekti. Show TV mankenlerle çekim yaparken, Ahmet Ahlatcı ile de röportaj yaptı.

DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI
32. İstanbul Jewelry Show'a Anadolu’dan katılan tek kuyumcu olan Ahlatcı Kuyumculuk’un sahibi Ahmet Ahlatcı’yı dostları İstanbul’da da yalnız bırakmadılar. TBMM Üstün Hizmet Ödüllü Haydar Ali Öztaş ve eşi Sezin Öztaş, hayırseverliği ile tanınan Hatice Hamoğlu, Çorum Haber Genel Müdürü Mehmet Yolyapar ile İmtiyaz Sahibi Hülya Yolyapar, Fuar’da Ahlatcı’nın standını ziyaret ettiler. Ahmet Ahlatcı ve kızı Yağmur Ahlatcı, konuklarıyla yakından ilgilendi. Mankenlerin üzerinde taşıdıkları bilezik ve alyansları ilgiyle inceleyen konuklar, başarılı çalışmaları nedeniyle Ahmet Ahlatcı’yı kutladılar.4Ahlatcı Kuyumculuk Standı’nı gezenler arasında Osman Samsunlu, Osman Müftüoğlu ve Mustafa Müftüoğlu ile Aydın Kuyumculuk sahibi Fatih Merzifonlu, eşi Yıldız Merzifonlu ile küçük oğulları Egemen de vardı.

SERGİLEDİKLERİ BÜTÜN ÜRÜNLERİ KENDİLERİ YAPTI
Deneyimli ekibiyle yurtiçi ve yurtdışından pek çok firma ile görüşmelerde bulunduklarını belirten Ahmet Ahlatcı, bilezik alanında kendi üretimiyle fuara katılan üç firmadan birisinin kendileri olduğunu, alyanstaki çeşitlilik ve çekici tasarımlarıyla da Türkiye’nin en önde gelen isimlerinden birisi olduklarını kaydetti.
2500’ün üzerinde alyans, 1200 civarında bilezikle göz kamaştıran Ahlatcı Kuyumculuk’un standı da yenilenecek. 4 yıldır aynı standı kullandıklarını, 8 yıldır da düzenli olarak katıldıklarını belirten Ahmet Ahlatcı, “Gelecek yıl daha değişik bir düzenleme ile fuara katılmayı hedefliyoruz. Artık Ahlatcı Kuyumculuk olarak fuarın değişmezlerinden olduk. Bunu da sürdürmek niyetindeyiz” dedi.