Çorum Atıl Uzelgün Huzurevi’nde “Sosyal Çalışmacı” olarak görev yapmakta iken Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü emrine İl Müdür Yardımcısı olarak asaleten atanan İsmail Yılmaz, huzurevindeki yaşlıları ziyaret etti.
Huzurevi yemekhanesinde yaşlıların elini öpüp, yaşlılarla sohbet eden ve yaşlıların hatırlarını soran İsmail Yılmaz’a yaşlılardan hayırlı olsun hediyesi geldi.
İsmail Yılmaz, 1988 yılında Hacettepe Üniversitesi Sosyal Hizmetler Yüksek Okulu’ndan mezun oldu. Mardin’de devlet memurluğuna başlayan Yılmaz, Ankara’da bir süre çalıştıktan sonra 1992 yılında Çorum’a atandı. 1992 yılından itibaren Çorum’da değişik Sosyal Hizmet kuruluşlarında sosyal çalışmacı olarak görev yaptı.
Çorum Atıl Uzelgün Huzurevi’nde 2004 yılından beri Sosyal Çalışmacı, Vekaleten Kuruluş Müdür Yardımcısı ve Vekaleten Kuruluş Müdür Vekili olarak değişik ünvanlarda görev yaptıktan sonra İsmail Yılmaz, yaklaşık bir yıl önce geçici görev onayı  ile İl Müdür Yardımcısı Vekili olarak görevlendirildi.
Yaklaşık bir yıldır geçici onayla görev yaptığı Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü emrine İl Müdür Yardımcısı olarak asaleten atanan İsmail Yılmaz, huzurevindeki görevinden ayrılarak aynı gün yeni atandığı görevine başladı.
Huzurevi yaşlıları tarafından sevilen İl Müdür Yardımcısı İsmail Yılmaz’a huzurevi yaşlıları adına huzurevi yaşlısı Kadir Atıcı, üzerinde “Çorum Huzurevi Hatırası” yazılı duvar saati hediye etti.
Huzurevi yaşlıları, İsmail Yılmaz’a yeni görevinin hayırlı olması ve başarı dileklerini ilettiler.