CHP Çorum İl Başkanı Mehmet Tahtasız, misafir olarak davet edildiği Çiçek Bahçesi Yapı Kooperatifinde hobi bahçesi sahiplerinin sorun ve talepleri hakkında bilgi aldı.
Kooperatif Başkanı Seval Şahin ve bahçe sahiplerinin sorunlarını dinleyen Tahtasız, sorunların çözümü noktasında gereken yardım ve desteği sağlayacaklarını bildirdi.
Belediye mücavir alan sınırları içinde yer alan ve vergi yükümlülüklerini yerine getiren hobi bahçesi sakinleri, yolların yapılmasını ve etrafa çöp koyneyneri yerleştirilmesini istedi.
Eskiekin Köyü yakınlarında bulunan Derinöz mevkiindeki 57 adet parsel bulunduğunu bildiren Kooperatif Başkanı Seval Şahin, daha önce Çorum Belediye Başkanlığına bir dilekçe verdiklerini, parsellerde kalan bazı üyelerin çöplerini uygunsuz bir şekilde attıklarını, bu durumun koronavirüs salgınının yaşandığı bu günlerde insan sağlığı açısından tehlike arzettiğini bildirdiklerini ve 2 adet çöp konteyneri talep ettiklerini, ancak dilekçe ile ilgili henüz bir cevap alamadıklarını söyledi. Şahin, çöp konteynerlerinin yerleştirildikten sonra belirli aralıklarla boşaltılmasını isteyerek, böylelikle etrafın temiz kalacağını ifade etti.
CHP İl Başkanı Tahtasız ise taleplerin yerine getirilmesi için gereken takip ve çalışmayı yapacaklarını bildirdi.