Konya’dan Çorum'a eğitimler için özel olarak gelen Slimini Glutensiz Un Fabrikası Baş Ustası Ramazan Şimşek’in gözetiminde 3 gün süren glutensiz yiyecek yapım kursları katılımcıların büyük beğenisini kazandı.

Şef Ramazan Şimşek kursiyerlerimize  glutensiz pizza, börek ve ekmek çeşitlerinin yapımını en ince ayrıntılarıyla uygulamalı olarak gösterdi. Glutensiz yiyecekleri evlerinde büyük  zorluklarla  pişiren kursiyerlerimiz kendileri için çok değerli olan bilgileri işin uzmanından öğrenmenin mutluluğunu yaşadılar.

Gösterilen büyük ilgiden ve Çorum’a yeniden gelmekten dolayı çok memnun olduğunu söyleyen Şef Ramazan Şimşek, ”Çölyaklılar için çok önemli olan bu eğitimlerin ikinci ayağını gerçekleştirmek için bir sözümüz vardı. Ben ve Slimini Un yetkilileri sözümüzü  yerine getirmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Kursiyerler çok yetenekli ve eğitim sürecinde kendileri için çok faydalı olan bilgileri  edindiler. Çorum Çölyak Derneği yönetimini bu güzel projeyi gerçekleştirdiği için tebrik ediyor ve başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.

SLİMİNİ UN GÖNÜLLERİ FETHETTİ

Konu hakkında açıklama yapan Çorum Çölyak Derneği Başkanı Fatma Müjgan Demir, ”Glutensiz Mutfak Uygulamaları” projemizin bir eğitimini daha başarıyla gerçekleştirdik. Slimini Glutensiz Un Fabrikası Baş Ustası Ramazan Şimşek bir kez daha  harika sunumlar yaptı. Çölyaklı kursiyerlerimiz artık evlerinde daha önce yapamadıkları leziz yiyecekleri pişirebilecekler. Projemiz kapsamında gerçekleştirdiğimiz eğitimlerle ilimizde glutensiz yiyecek yapımını yaygınlaştırma şansımız oluyor. İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü’nün destekleri için kendilerine ve emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz. Konya’dan bizim için özel olarak gelen kıymetli şefimiz Slimini Glutensiz Un Fabrikası Baş Ustası Ramazan Şimşek ’e de teşekkür ediyorum. Çok verimli ve güzel bir eğitim oldu. Değerli bilgileri kendisinden edindik. Şefimizin bizlere eğitim vermesini sağlayan Slimini Glutensiz Un Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Güzel ve Slimini Un Fabrikası yöneticilerine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Bize verdikleri bu destekten dolayı hepimizin gönüllerini fethettiler. Çölyaklıları mutlu ettikleri gibi İnşallah onlar da her daim mutlu olurlar” diye konuştu.