Çorum İl Müftülüğü Gençlik ve Engelli Koordinatörlüğü görevlileri, koronavirüs salgını kapsamında bu yıl ki Ramazan Bayramında alınan tam kapanma kısıtlaması sebebiyle denetim yapan ekipler ve bayramı evlerinde geçirmek zorunda kalan vatandaşlarımız ve engellilerle bayram sevincini paylaştı.

Bayramlaşma programı, Çorum Diyanet Gençlik Merkezi görevlilerinden Çorum İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörleri Mücahid Kuzu ve Sultan Bahriye Şimşek, İl Engelli Koordinatörü Harun Hakan Efe, Mehmet Zahit Kotku Camii Müezzin Kayyımı Murat Arar ile Kur’an Kursu Öğreticilerinden Hatice Öztürk, Şengül Toprak ve Şefika Emine Atılgan’ın katılımıyla gerçekleşti.

Uzman Mücahid Kuzu; “Çorum İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü olarak bayramın ilk günü, kolonya ve çikolatalarımızı alarak büyüklerimizi özellikle görme engelli 4 aileyi ziyaret ettik. Kısıtlamalardan dolayı bayramlarını sevdiklerinden ayrı geçirmek zorunda kalan büyüklerimizin bayramlarını kutlayarak gönüllerini aldık. Ayrıca bayram günü görev başında bulunan polis, zabıta ve sağlık görevlilerimizle bayramlaşarak çikolata ikramında bulunduk” diyerek ziyarette bulunan din gönüllüsü arkadaşlarına teşekkür edip herkesin Ramazan Bayramını tebrik etti.